به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حسین سالار آملی گفت: بررسی و تحلیل دادههای آماری نشان میدهد با وجود تهدیدها، موانع و شرایط داخلی و برونمرزی همچنین برخلاف تحلیلهای رایج، حضور و مشاركت استادان، دانشجویان، پژوهشگران و اعضای هیأت علمی در رویدادهای علمی بینالمللی از جمله دورههای آموزشی و فرصتهای مطالعاتی رشد دارد.
رئیس مركز همكاری های علمی بینالمللی، افزود: هدف این مراودات، تبادل دانش فنی، آشنایی یا تسلط بر روند پیشرفتهای علمی دنیا، كسب گرنتهای بینالمللی و ارتقای سطح علمی دانشگاهها و پژوهشگاههای كشور بوده و هست.
وی گفت: 2168 استاد، عضو هیأت علمی و محقق خارجی در سال 1397 در ایران حضور یافتند تا در كنفرانسهای علمی مشاركت و یا پروژههای مشترك را انجام داده و دورههای آموزشی برگزار كنند.
به گفته سالارآملی، این استادان در داخل ایران راهنمایی دانشجویان تحصیلات تكمیلی را هم برعهده داشتند. همچنین بیشترین محققان و استادان به ترتیب از كشورهای آلمان، ایتالیا، فرانسه، چین و روسیه به ایران آمدهاند.
قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل از حضور 1022 استاد، عضو هیأت علمی و محقق هیأت علمی كشورمان در سمینارها و مجامع علمی دنیا در سال گذشته خبر داد و اظهار كرد: براساس تفكیك صورت گرفته، كشورهای تركیه، ایتالیا، اسپانیا، یونان، آلمان، فرانسه و چین، میزبان اصلی دانشمندان ایرانی بودهاند.
قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل از رشد اعزام استادان، دانشجویان و پژوهشگران به سمینارهای علمی خارج از كشور و اقبال كشورهای پیشرو در حوزه علم و فناوری برای توسعه همكاریهای علمی با ایران با تكیه بر تحلیل دادههای آماری خبر داد.
**9492**1601**
تهران - ایرنا - قائم مقام وزیر گفت: با وجود شرایط داخلی و برون مرزی ، آمار اعزام استادان ، دانشجویان و پژوهشگران به رویدادهای علمی و بین المللی 9 درصد افزایش یافته است.