به گزارش ايرنا، « لادن مهدوي هزاوه » روز شنبه در حاشيه نشست بررسي مشكلات ' بي. تي. اس' خمين در گفت و گو با ايرنا افزود: حوزه ارتباطات استان از ابتداي دولت تدبير و اميد توانست با توسعه فضاي ارتباطات و افزايش مناطق زير پوشش اپراتورها به ويژه در حوزه روستايي به جايگاه بالاتري صعود كرد.
وي اظهار داشت: در مرحله نخست اجراي طرح توسعه ارتباطات روستايي، 491 نقطه روستايي استان از اينترنت نسل چهارم پرسرعت بي سيم بهره مند شدند و 541 روستاي ديگر استان نيز در مرحله دوم طرح توسعه ارتباطات روستايي از محل USO از خدمات اينترنت پرسرعت بي سيم نسل چهارم برخوردار مي شوند.
مهدوي هزاوه، با اشاره به اينكه 84 درصد از جاده هاي استان زير پوشش اپراتورهاي همراه اول و ايرانسل است، اظهار داشت: يك هزار و 117 روستا داراي ارتباطات و يك هزار و 59 روستا داراي تلفن خانگي هستند..
وي گفت: تمامي مناطق شهري استان مركزي داراي سرويس اينترنت 4G هستند و بيش از يك ميليون و 450 هزار مشترك اين استان از اينترنت پرسرعت سيار و ثابت استفاده مي كنند.
مهدوي هزاوه افزود: فضاي سبز و اماكن دولتي بهترين گزينه براي بي تي اس است اما جانمايي سايت هاي جديد براي اپراتورها هزينه بر است و مشكلاتي را در پايداري ارتباطات ايجاد مي كند.
فرماندار خمين نيز در نشست بررسي مشكلات بي تي اس اين شهرستان گفت: آنتن دهي اپراتورها در خارج از شهر و روستاها ضعيف است و مشكلات اينترنت در برخي از روستاهاي شهرستان سبب اعتراض مردم اين مناطق شده است.
« احمد طهراني » افزود: بهره مندي از اينترنت پر سرعت در دوران رشد تكنولوژي مطالبه به حق مردم اين شهرستان است.
وي با اشاره به برگزاري انتخابات نمايندگان مجلس در سال جاري ادامه داد: انتخابات در اين شهرستان در سال هاي اخير به شكل الكترونيكي برگزار شده كه برخي ضعف هاي اينترنتي در حوزه هاي انتخابيه مناطق روستايي مشكلاتي را ايجاد كرده است.
خمين در جنوب استان مركزي با 105 هزار جمعيت، 2 منطقه شهري، 180 روستا و 2 بخش به نام هاي مركزي و كمره دارد.
9930/3075
مديركل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان مركزي گفت: وضعيت استان در شاخص توسعه يافتگي ارتباطات در جايگاه هفتم كشور قرار گرفته است.