مجتبي ورمقاني روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا با اشاره به اينكه اين طرح به مدت يك ماه از 14 ارديبهشت تا 14 خرداد سال جاري برگزار مي شود، اظهار داشت: اين مواد توسط 25 گروه بازرسي در سراسر استان در 2 شيفت كاري صبح و عصر در بازار عرضه مواد دامي كشف و ضبط شده است.
وي افزود: تعداد بازرسي ها در اين يك هفته از مراكز مختلف شامل يك هزار و 628 مورد از مراكز عرضه و توزيع، 413 مورد رستوران ها و مراكز طبخ غذاي آماده، 42 مورد كشتارگاه ها و 41 مورد ساير موراد است.
ورمقاني با بيان اينكه بيشترين ميزان اين كشف ها با چهار هزار و 300 كيلوگرم مربوط به كشتارگاه هاست، اضافه كرد: از مراكز عرضه و توزيع و رستوران ها 747 كيلوگرم، كارگاه هاي توليد، بسته بندي و قطعه بندي 274 كيلوگرم و ساير موارد نيز 136 كيلوگرم مواد غير قابل مصرف كشف و ضبط شده است.
مدير كل دامپزشكي كردستان با اشاره به اينكه 9 گروه نيز از اداره كل دامپزشكي بر گروه هاي بازرسي نظارت مي كنند؛ گفت: در قالب اين طرح 68 بازرس فعاليت مي كنند.
ورمقاني با بيان اينكه شهروندان در هنگام خريد محصولات خام دامي نسبت به بهداشتي بودن و تاريخ مصرف مواد غذايي توجه كنند، يادآور شد: شهروندان مي توانند براي كسب اطلاعات بيشتر و ارائه نظرات، انتقادات و شكايات خود با سامانه پيامگير 1512 تماس برقرار كنند.
به گزارش ايرنا، دريافت فرآورده هاي خام دامي سالم و به مقدار كافي از سياست هاي امنيت غذايي دامپزشكي است كه به دليل حساسيت موضوع در ماه مبارك رمضان به طور ويژه پيگيري مي شود.
7349/9102
سنندج - ايرنا - مدير كل دامپزشكي كردستان گفت: پنج هزار و 756 كيلوگرم انواع فراورده خام دامي فاسد در طرح تشديد كنترل و نظارت بهداشتي ويژه ماه مبارك رمضان در اين استان كشف و ضبط شد.