۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۲۵
کد خبر: 83320753
T T
۰ نفر
چندوچون هجدهمين دوره جايزه صادق هدايت

تهران-ايرنا- هجدهمين دوره جايزه صادق هدايت كاملا مستقل برگزار مي‌شود، ارسال آثار تا اول مهر زمان دارد، در مرحله نهايي تنها يك اثر برگزيده مي‎شود و اسامي داوران روز اختتاميه مشخص خواهد شد.

جهانگير هدايت كه مسئوليت برگزاري اين جايزه را بر عهده دارد در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگي ايرنا گفت: مهلت پذيرش آثار براي جايزه صادق هدايت تا اول مهر خواهد بود، در مرحله اول دو گروه داوري به بررسي آثار مي‌پردازند و 30 اثر را انتخاب خواهند كرد. در مرحله دوم، 10 اثر داستاني برگزيده خواهد شد كه در نهايت يك نفر به مقام نخست مي‌رسد و سه داستان برگزيده خواهيم داشت.
وي افزود: جايزه نفر برگزيده تنديس صادق هدايت و پول نقد و جايزه سه نفر برگزيده لوح تقدير خواهد بود.
جهانگير هدايت، درباره اسامي داوران اين جايزه توضيح داد: اسامي داوران تا پايان داوري و روز اختتاميه اعلام نخواهد شد، زيرا در روند برگزاري عادلانه اين جايزه اختلال ايجاد مي‌شود و ممكن است داوران از طرف شركت‌كنندگان دچار مشكلاتي شوند.
وي به تاريخچه اين جايزه اشاره كرد و ادامه داد: امسال هجدهمين سال است كه جايزه صادق هدايت توسط بنياد صادق هدايت برگزار مي‌شود و ما به هيچ موسسه، ناشر، شخص حقيقي يا حقوقي داخل يا خارج از كشور اجازه دخالت، مشاركت يا حمايت از اين جايزه را نمي‌دهيم.
بنيانگذار موسسه هدايت بيان كرد: همه هزينه‌هاي اين جايزه از ابتدا تا انتها بر عهده خانواده هدايت بوده و ساخت تنديس، لوح‌ها، جوايز، برگزاري برنامه‌ها و ديگر موضوعات مرتبط با آن از سرمايه بنياد صادق هدايت تامين مي‌شود.
وي گفت: اختتاميه اين جايزه مطابق هر سال در روز تولد صادق هدايت، يعني 28 بهمن 1398 برگزار خواهد شد.

** شرايط شركت در هجدهمين دوره جايزه صادق هدايت
هر نويسنده مي‌تواند فقط يك داستان كوتاه منتشرنشده خود را براي شركت در مسابقه ارسال كند. داستان ارسالي نبايد از هزار كلمه كمتر و از چهارهزار كلمه بيشتر باشد و به دو روش قابل ارسال است: ارسال به ايميل دفتر هدايت jahangirhedayat@gmail.com و ارسال به صندوق پستي 365-19585 به نام دفتر هدايت.
داستان‌هايي كه با پست ارسال مي‌شوند بايد روي صفحه به صورت تايپ‌شده و در چهار نسخه فرستاده شوند.
نويسندگاني كه در اين مسابقه شركت مي‌كنند بايد تا تعيين برندگان و انتخاب داستان‌ها براي چاپ در مجموعه آثار برگزيده، از درج داستان ارسالي خود در كتاب‌ها، نشريات و سايت‌هاي اينترنتي يا ارسال براي مسابقه داستان‌نويسي ديگر خودداري كنند. در غير اينصورت داستان فرستاده‌شده در مسابقه شركت داده نمي‌شود و نويسنده از شركت در مسابقه محروم خواهد شد.
نويسندگان داستان‌ها بايد شماره تلفن تماس، آدرس كامل پستي، تلفن همراه و ايميل خود را همراه داستان ارسالي به صندوق پستي يا ايميل دفتر هدايت اعلام كنند و در صورت تغيير، مراتب را به دفتر هدايت اطلاع دهند. داستان‌هايي كه فاقد اطلاعات يادشده باشند در مسابقه شركت داده نخواهند شد.
ارسال داستان براي اين مسابقه به اين معني است كه نويسنده در صورت انتخاب، رضايت خود را براي چاپ داستان ارسالي در مجموعه داستان‌هاي برگزيده اعلام داشته است و دفتر هدايت مجاز به ويرايش داستان‌هاست. داستان‌هاي ارسالي مسترد نخواهد شد.
داستانك، داستان بدون عنوان يا نام نويسنده يا با نام مستعار نويسنده مطلقا پذيرفته نمي‌شود. كليه علاقمندان و فارسي‌زبانان از كشورهاي همسايه و ديگر كشورها مي‌توانند در اين مسابقه شركت كنند.
دفتر صادق هدايت با همكاري مؤسسات ادبي خارج يا داخل كشور مجموعه بهترين داستان‌هاي مسابقه را چاپ و منتشر مي‌كند.
در صورت نياز به اطلاعات بيشتر به يكي از روش‌هاي زير تماس بگيريد؛ دفتر هدايت: 22556607 صبح‌ها - ايميل: jahangirhedayat@gmail.com
جايزه صادق هدايت، از سال 1381، هر سال به داستان‌هاي كوتاه منتشر نشده در زمينه ادبيات داستاني به زبان فارسي، داده مي‌شود.
صادق هدايت (1281 تا 1330) نويسنده، مترجم و داستان نويس ايراني همراه با محمدعلي جمالزاده و بزرگ علوي عنوان پدر داستان نويسي نوين ايراني را برخود دارد. رمان بوف كور يكي از آثار اوست كه به زبان هاي زيادي ترجمه و منتشر شد و به شناخت ادبيات معاصر ايران در سطح جهاني كمك كرد.
جايزه صادق هدايت از سال 1381 اعطا مي شود، اين جايزه از زمان آغاز كار تا سال 1385 توسط بنياد هدايت و نشر سخن داده مي شد و از آن پس مستقل توسط بنياد هدايت برگزار مي شود.
فراهنگ**9211**9157