۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۸:۵۵
کد خبر: 83322979
T T
۰ نفر

تغيير نگاه به سلامت سالمندان ضروري است

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۸:۵۵
کد خبر: 83322979
تغيير نگاه به سلامت سالمندان ضروري است

بوشهر- ايرنا- معاون سياسي، امنيتي واجتماعي استاندار بوشهر گفت: به دليل نوع نگاه نامناسب به مساله سالمندي، بخش بهداشت و درمان اين قشر كمتر مورد توجه قرار گرفته به همين دليل تغيير نگاه در اين بخش ضروري است.

به گزارش ايرنا، مجيد خورشيدي روز سه شنبه در نشست شوراي راهبردي جمعيت استان بوشهر افزود: با وجود انفجار جمعيت سالمندي در كشور اما كشور از داشتن سراي سالمندي مناسب و آبرومند محروم است.
وي اضافه كرد: با اين جمعيت سالمندي، تغييرسبك زندگي و گسست نسلي نگهداري سالمند درخانواده اي كه هيچ رابطه اي با هم ندارند راهكار مناسبي براي سالمند نيست.
خورشيدي تاكيد كرد: افراد سالمند اين حق را دارند كه در دوره سالمندي زندگي مناسبي در كنار هم سن و سال هاي خود داشته باشند كه در اين ارتباط احداث مجموعه هاي استاندارد براي گذران زندگي (نه صرفا آسايشگاه) ضروري است.
وي برمناسب سازي محيط و فضاي زيست سالمندان و بهبود خدمات و فضاي عمومي تاكيد كرد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري بوشهر گفت: در زمان حاضر پارك مناسبي كه افراد سالمند بتوانند بخشي از وقت خود را در آن بگذرانند در اين استان وجود ندارد.
وي در باره جمعيت گفت: موزون بودن خلقت هميشه مد نظر بوده و اين انسان است كه با دستكاري درجمعيت اين مساله را بر هم مي زند.
خورشيدي ادامه داد: اگر انسان در بحث جمعيت دخالتي نمي كرد به طور يقين نه انفجار جمعيت و نه سن و نرخ جايگزيني افت مي كرد و اين دستكاري هاي بشري است كه باعث مي شود در طي چند دهه بعد خود را نشان دهد.
وي تاكيد كرد: در كنار افزايش نرخ جمعيت بايد به بهبود نسل نيز توجه و پدر و مادران خلاق را به فرزند آوري تشويق كرد.
خورشيدي گفت: امروز پيام افزايش جمعيت بايد بدرستي به جامعه منتقل شود تا بخوبي دريافت شود.
مديركل ثبت احوال استان بوشهر گفت: شاخص سالخوردگي استان بوشهر در زمان حاضر مناسب است و به عنوان بيست و نهمين استان كشور به شمار مي رود.
اسكندر پاسالار افزود: ميانگين سالمندي در استان بوشهر در زمان حاضر 7.2 است اين درحالي است كه اين آمار در كشور 9 درصد است.
وي اضافه كرد: پيش بيني مي شود تا سال 2050 كشور با 26 ميليون جمعيت سالمند روبرو شود كه بايد در سياست هاي جمعيتي تجديد نظر كنيم.
پاسالار، عوارض پيري جمعيت را كاهش نيروي جوان، توليد و خدمات، پيامدهاي مختلف فرهنگي و اجتماعي، شكاف نسل ها و برهم خوردگي و تناسب جمعيت عنوان كرد.
6047/6043