اسماعیل کریمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کشاورزان و باغداران برای پیشگیری از مشکلات زیست محیطی، سموم مصرفی خود را از فروشندگان مجازی که دارای پروانه تأیید شده از سوی جهاد کشاورزی هستند، تهیه و خریداری کنند.
وی ادامه داد: واحدها و مراکز فروش سموم مجاز نیز با رعایت ضوابط و مقررات و توصیههای فنی و کارشناسی که توسط همکاران حفظ نباتات انجام میشود، نسبت به عرضه سموم به کشاورزان و باغداران اقدام کنند.
کریمی با تاکید بر اهمیت ساماندهی فروشگاههای آفت کش نباتی و عرضه سموم و تأثیر آنها بر سلامتی جامعه و محیط زیست اشاره کرد و از آغاز اقدامات لازم در این خصوص خبر داد.
وی با اشاره به ساماندهی فروشندگان و توزیع کنندگان سموم کشاورزی در این شهرستان اضافه کرد: برای این منظور، بازدیدهای دورهای از سم فروشیهای مراغه انجام میشود.
وی گفت: در حال حاضر تعداد ۳۲ فروشگاه سموم کشاورزی دارای مجوز در شهرستان وجود دارد که در زمینه عرضه و فروش سموم مورد نیاز کشاورزی فعالند.
وی افزود: متقاضیان فروشندگیهای سموم به استناد ماده ۱۷و ۱۸ قانون حفظ نباتات و ماده ۲ قانون افزایش بهره وری کشاورزی و منابع طبیعی قبل از اقدام به فروش سموم باید پروانه بهره برداری فروشندگی سموم را از سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان دریافت کنند.
کریمی اضافه کرد: در این راستا، با واحدها و فروشندگان فاقد پروانه و مجوز لازم برخورد قاطع قانونی خواهد شد.
شهرستان مراغه با بیش از ۱۱۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی از قطبهای مهم تولید محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی است.
این شهرستان با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
۳۰۷۷/۷۴۸۷/۵۱۸