به گزارش ایرنا، حمید شکری روز یکشنبه با حضور در جهاد کشاورزی شهرستان و دیدار با کارکنان این اداره، ضمن گرامیداشت هفته جهاد کشاورزی افزود: مراغه یکی از قطبهای کشاورزی کشور و منطقه است از این رو تمامی دستگاههای متولی و مردم بای با تعامل و همکاری در معرفی محصولات کشاورزی شهرستان تلاش کنند.
وی خاطرنشان کرد: برنامه ریزی دقیق، بروزرسانی امکانات سخت افزاری و نرم افزاری، استفاده از ظرفیتهای کارشناسان مجرب و دوری از برنامههای سنتی از موضوعات است که باید در حوزه کشاورزی شهرستان مورد توجه قرار گیرد.
وی اضافه کرد: رشته کوه سهند و رودخانههای جاری از آن یکی از موهبات الهی است که شهرستان مراغه از آن برخوردار بوده و باید قدردان آن باشیم.
شکری به گسترش علوم در حوزههای مختلف به ویژه حوزه کشاورزی اشاره کرد و گفت: استفاده از ظرفیتهای دانش آموختگان و مهندسان بخش کشاوزی و برگزاری دورههای مختلف تخصصی و عملی برای آنها میتواند زمینه ساز رشد و تعالی این حوزه باشد.
وی ادامه داد: بارش باران و نزول نعمت الهی در بهترین و مناسبت ترین زمان ممکن، بارقهای از امید در دل کشاورزان مراغهای ایجاد و سال پرباری را نوید میدهد.
فرماندار مراغه افزود: برپایی نمایشگاه، جشنواره و همایشهای کشوری و استانی نقش مهمی در معرفی این ظرفیتها و رونق اقتصادی شهرستان و حتی منطقه میتواند داشته باشد.
شکری اضافه کرد: مراغه به عنوان قطب تولید سیب در شمالغرب کشور در تولید خشکبار منطقه نیز زمینه مساعدی برای سرمایه گذاری و توسعه و ایجاد اشتغال دارد.
مراغه قطب تولید محصولات باغی در آذربایجان شرقی بوده و بیش از ۲۵ درصد میوه استان در این شهرستان تولید میشود. بیش از ۲۱ هزار هکتار باغ در این شهرستان وجود دارد که هر سال حدود ۳۰۰ هزار تن انواع میوه از آنها برداشت میشود. شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
۳۰۷۷/۹۸۸۰