۱۳ خرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۱۰
کد خبرنگار: 957
کد خبر: 83340566
T T
۰ نفر
تولیدی شفای کردستان، الگویی موفق با تکیه بر دانش بومی است

سنندج - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: فعالیت واحد تولیدی شفای کردستان با تکیه بر توان، دانش و تکنولوژی بومی، الگویی موفق برای دیگر واحدهای صنعتی در این استان است.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان، حسین فیروزی در بازدید از واحد تولیدی شفای کردستان اظهار داشت: اینکه این واحد تولیدی طی بیش از ۳۰ سال فعالیت خود توانسته با بهره گیری از دانش طب سنتی ایران و بومی استان و با استفاده از تولیدات گیاهی، بهترین محصولات را در عرصه گیاهان دارویی به بازارهای داخلی و خارجی عرضه کند، موجب خرسندی و امیدواری است.
وی با اشاره به اینکه این واحد توانسته برای ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم در استان و یک هزار و ۵۰۰ نفر در کشور به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد کند، اضافه کرد: تولیدی شفا یکی از واحدهای نمونه اشتغال و تولید در کشور است.
وی افزود: به دلیل سوء برداشت و عدم شناخت متولیان امر از ارزش و اهمیت این واحد در رونق تولید استان، طرح توسعه آن معطل مانده که از همین امروز موانع اداری با همکاری مدیران دستگاه های ذیربط برطرف می شود.
معاون اقتصادی استاندار یادآور شد: در این واحد تولیدی، تصفیه فاضلاب و پساب بطور کامل و منطبق با استانداردهای بالای زیست محیطی انجام می شود و تمام زیرساخت های آب، برق و گاز، با هزینه شرکت تامین شده است.
فیروزی تاکید کرد: این واحد از کمترین حمایت های اداری، مالی و بانکی برخوردار بوده اما چون همت دست اندرکاران و مدیر توانمند و تلاشگر آن بر انجام کار متمرکز بود و اهداف اقتصاد مقاومتی، تکیه بر دانش، توان و تکنولوژی بومی سرلوحه کار شرکت قرار داشت، امروز شفای کردستان به موفقیت های چشمگیری دست یافته است.
وی گفت: شفای کردستان در فضایی اندک هفت خط تولید با بهترین استانداردهای زیست محیطی راه اندازی کرده که تولید بهترین دمنوش ها، روغن کشی از دانه ها و گیاهان دارویی، تولید پمادها و داروهای گیاهی با اخذ تمام مجوزها از وزارت بهداشت، از نمونه های یونیک و درجه یک تولیدی این واحد محسوب می شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان یادآور شد: این واحد تولیدی در راستای حمایت از تولیدات داخلی، در احداث ساختمان، تجهیزات خطوط تولید و همچنین صنایع بسته بندی خود از محصولات کارخانه ها و تولیدی های استان کردستان استفاده کرده است.
فیروزی افزود: توسعه کارخانه شفای کردستان براساس برنامه کارشناسی و فنی مدیر واحد، می تواند زمینه ساز توسعه کسب و کارهای کاشت، داشت و برداشت گیاهان دارویی در استان را فراهم کرده و یکی از محورهای مهم ایجاد ارزش افزوده در بخش کشاورزی باشد.
وی اظهار داشت: در یکسال گذشته با همت استاندار، پروژه پمپاژ و انتقال آب از سد آزاد به چهار هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی مستعد کشاورزی در مسیر انتقال، فراهم شده که بهترین ظرفیت را برای کشت گیاهان دارویی در اطراف سنندج مهیا کرده است.
معاون اقتصادی استاندار کردستان اضافه کرد: با توجه به وجود این واحد تبدیلی مهم، زمینه توسعه اراضی زیرکشت گیاهان دارویی در کردستان فراهم می شود و اشتغال و افزایش ارزش افزوده بخش کشاورزی در آینده نزدیک میسر خواهد شد.
فیروزی گفت: از اعضای کارگروه گیاهان دارویی و طب سنتی استان بویژه رئیس جهاد کشاورزی و سایر مدیران ذیربط، انتظار می رود با توجه به ظرفیت بسیار بالای کارشناسی، فنی و اجرایی واحد شفای کردستان، در ترویج و اشاعه کشت گیاهان دارویی در استان اهتمام کنند.
۷۳۵۵/‌۹۱۰۲

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha