منصور کشاورزیان روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: دولت دوازدهم با وجود مشکلات اقتصادی برای رفع مشکل کم آبی در بخش روستایی سمنان اقدامات مطلوبی در چند سال گذشته انجام داده است.
وی خاطر نشان کرد: حذف آبرسانی با تانکر به روستاهای سمنان در سالهای گذشته با تخصیص به موقع اعتبار و بازسازی شبکه و لولههای انتقال آب انجام شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی سمنان تصریح کرد: برخی از روستاهای شاهرود، دامغان و میامی در فصل تابستان با چالش کم آبی مواجه میشوند که اصلاح الگوی مصرف برای عبور از این معضل مدنظر روستاییان قرار گیرد.
کشاورزیان اضافه کرد: تمام تلاش شرکت آب و فاضلاب روستایی سمنان جلوگیری از قطعی آب در زمان اوج مصرف است که با مدیریت مصرف از سوی اهالی روستاها این مهم محقق میشود.
وی اضافه کرد: بارشهای مطلوب باران و برف در ماههای گذشته چالش کم آبی در روستاهای سمنان را کاهش داد و اهالی روستاها از آبیاری محصولات کشاورزی با آب آشامیدنی خودداری کنند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی سمنان گفت: در بعضی موارد از آب آشامیدنی برای تأمین آب چندصد رأس دام در روستاها استفاده میشود که این امر به افزایش مصرف و هدررفت آب در این بخش دامن میزند.
از مجموع ۴۰۰ روستای سمنان بیش از ۲۸۴ روستا بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارد که با استفاده از ۱۳۳ حلقه چاه، ۹۱ دهنه چشمه و ۱۵ رشته قنات تأمین آب میشود.
۷۳۳۹/۶۱۰۳