«بهروز اکرمی» روز دوشنبه در آئین تجلیل از هنرمندان صنایع دستی در اراک افزود: یکی از کارکردهای صنایع دستی، جاودانه سازی میراث هنرمندان با استعداد است.
وی اظهار داشت: باید تلاش شود تا جنبه اقتصادی هنر توسط دست اندرکاران عملیاتی و نتیجه اقتصادی آن برای فعالان این مجموعه آشکار شود.
معاون سیاسی، امنیتی و گردشگری استان مرکزی گفت: باید از زنگار کهنگی و فراموشی هنرهای دستی جلوگیری کرد و این مهم نیازمند برنامه ریزی مدیران این مجموعه است.
اکرمی افزود: بخشی از صنایع دستی منسوخ شدهاند و باید تلاش شود تا این صنایع احیا و برای جاودانه شدن آن از ظرفیتهای ارزشمند نسل جوان استفاده کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی نیز گفت: صنایع دستی بیانگر اصالت یک قوم و ملت است و در این استان صنایع دستی قدمتی بالا دارد.
«علیرضا ایزدی» افزود: کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند تفکر اقتصاد مقاومتی و اشتغال پایدار است که مهمترین راهبرد تحقق آن، توجه به اقتصاد گردشگری و صنایع دستی است.
وی در ادامه بیان کرد: ساماندهی گردشگری به عنوان اولویت توسعه پایدار باید بیشتر فراگیر شود و این موضوع نیازمند حمایت است.
در این آئین، سفرخانه سعادت در منطقه نظم آباد اراک به بهره برداری رسید و از جمعی از هنرمندان صنایع دستی استان تجلیل و از تمبر یادبودی نیز رونمایی شد.
۳۴۸ رشته صنایع دستی در کشور وجود دارد که از این تعداد، ۱۱۰ رشته در استان مرکزی فعال است.
۶۹۹۱/۳۰۷۵