امیر مطلوبی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این ساختمان با هدف آموزش و ترویج صنایع دستی در این شهرستان در زمینی به مساحت حدود ۶۰۰ متر مربع و در ۲ طبقه در حال احداث است.
وی با بیان اینکه احداث این مرکز هماکنون از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است، افزود: برای احداث این مرکز از اعتبارات استانی در سال گذشته ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال جذب و هزینه شد.
وی افزود: از اعتبارهای امسال نیز ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تخصیص یافته است که پس از تخصیص پیمانسپاری ادامه احداث آن از سر گرفته خواهد شد.
«مطلوبی» ادامه داد: این مرکز آموزشی در مجموعه اداری این شهرستان واقع شده و پیشبینی میشود در صورت تامین اعتبارات لازم تا اواسط سال ۱۳۹۹ به بهرهبرداری برسد.
وی گفت: با توجه به درخواست علاقهمندان و وجود اساتید هنرهای سنتی در این شهرستان سعی خواهد شد در بیشتر رشتهها دورههای مختلف آموزشی برگزار شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تکاب اضافه کرد: با آموزش هنرجویان و ورود آنها به بازار کار شاهد افزایش اشتغال و کاهش بیکاری در سطح این شهرستان خواهیم بود.
شهرستان تکاب با ۸۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع است و بیش از ۱۶۰ اثر میراث فرهنگی و گردشگری تاریخی و طبیعی ثبت ملی دارد.
نظر شما