به گزارش ایرنا، احمد دیرستانی شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: فعالان این حوزه میتوانند پس از ثبت نام در سامانه تسهیل در صادرات منطقه آزاد قشم از طریق تعاونیهای صیادی در زمینهای جانمایی شده به فعالیت بپردازند.
وی با اشاره به اجرایی شدن طرح ساماندهی پس از اتمام دوره صید جاری، تصریح کرد: فعالان در فاصله بین ۲ دوره از تاریخ ۲۰ تیرماه تا آخر شهریورماه امسال فرصت دارند با انتقال به زمینهای جانمایی شده، برای دوره بعدی صیادی مهیا شوند.
دیرستانی افزود: مدیریت محدودههای مشخص شده با تعاونیهای صیادی است و افراد باید فقط زیر پوشش تعاونیها به فعالیت بپردازند.
مدیر املاک و مستغلات سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: پس از اجرا شدن طرح ساماندهی از ابتدای مهرماه، هرگونه فعالیت بر روی اراضی دولتی خارج از محدودههای تعیین شده به منزله تصرف در اراضی تلقی شده و با متخلفان برخورد قانونی میشود.
در سال ۹۸، مردم به سمت تولید ماهی خشک گرایش پیدا کردند؛ به طوری که از ابتدای سال جاری تا کنون، سه هزار و ۲۰۰ تُن ماهی خشک صادر شده است و این در حالی است که این رقم در طول سال گذشته چهار هزار و ۷۶۸ تُن بوده است. هم اکنون حدود هشت هزار نفر در زنجیره صید تا صادرات ماهی خشک در جزیره قشم فعالیت میکنند.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، لارک و هنگام ۱۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان در خلیج فارس گسترده شده است.
۷۵۰۰
نظر شما