تهیه و استفاده از دستگاه کارتخوان در تمامی مراکز درمانی اعم از بیمارستان ها، درمانگاه ها، مطب پزشکان و سایر مراکز درمانی فارس به استناد بند" ی" تبصره ۶ قانون بودجه سال ۹۸ مورد تاکید قرار گرفته است.
مدیر نظارت، اعتباربخشی و صدور پروانه های معاونت درمان و دبیر ستاد نظارت بر تعرفه خدمات پزشکی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: از مسوولان مراکز درمانی، پزشکان، دندانپزشکان و کارشناسان پروانه دار با توجه به نامه دادستانی درخواست شده نسبت به اجرای قانون تهیه دستگاه کارتخوان و همچنین رعایت تعرفه های مصوب اقدام کنند.
دکتر قاسم ایزدی با تأکید بر اینکه اکثر افراد جامعه پزشکی این قانون را رعایت می کنند، از افرادی که تاکنون نسبت به تهیه دستگاه کارتخوان اقدام نکرده اند خواست تا در این خصوص اقدام کنند تا دچار مشکلات قانونی نشوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه پرداخت وجه نقد در مطب های پزشکان پذیرفته نیست گفت: پزشکان باید با گذاشتن کارتخوان و استفاده از آن برای دریافت الکترونیک وجوه، جلو شبهات مبنی بر فرار مالیاتی را بگیرند.
دکتر علی بهادر، گفت: البته گاه مشکلاتی در استفاده از کارت خوان ها یا به حساب نرفتن پرداختی ها به حساب پزشکان پیش می آید که پزشکان را ناچار به دریافت پول نقد می کند که این موارد در موارد اندک و استثنایی پذیرفته است اما اینکه پزشکان بخواهند همیشه و در همه حال از وجه نقد دریافت کنند پذیرفته نیست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: استفاده از کارتخوان رویه ای است که باید به سمت آن برویم، برخی از مطب ها کارتخوان ندارند و شاید هم جمع آوری شده است، این موارد مورد نظارت است و هر پزشک حداقل باید یک کارتخوان داشته باشد.
بهادر گفت: استفاده از کارتخوان و پرداخت الکترونیک امروز به یک موضوع معمولی تبدیل شده و همه مغازه ها امروز پرداخت الکترونیک دارند، جامعه ما نمی پذیرد که یک مطب پزشک کارتخوان نداشته باشد، همین موارد است که شبهه عدم پرداخت مالیات را در ذهن مردم می سازد و آن را گسترش می دهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: در یک جامعه نباید راه هایی توسط قشر متخصص جامعه پیموده شود که شبهه ایجاد کند، فرار مالیاتی از جمله این موارد است، پرداخت مالیات شرط یک جامعه شهری و مدنی است و باید همه به آن احترام بگذارند.
۶۱۱۳