به گزارش روابط عمومی فرمانداری بانه، سعید اسکندری شامگاه یکشنبه اظهار داشت: مالباختگان این کلاهبرداری میتوانند شکایات خود را در قالب دادخواست رسمی تنظیم و آن را جهت پیگیری در مراجع قصایی به دادسرای این شهرستان ارائه کنند.
وی با اشاره به اینکه دادسرای بانه پیشتر هم در مورد عضویت در شرکتهای هرمی و مصادیق اخلال در نظام اقتصادی کشور هشدار داده بود، اضافه کرد: براساس بند ۳ قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور مصوب سال ۱۳۶۹، فعالیت شرکتهای هرمی از جمله یونیک فاینانس و کاپیتال جرم محسوب و سرشاخههای این کلاهبرداریها به مجازات حبس و جزای نقدی محکوم میشوند.
فرماندهی انتظامی بانه نیز با صدور اطلاعیهای به بسته شدن سامانه اینترنتی وی کاپیتال در روزهای اخیر و کلاهبرداری صورت گرفته از این طریق اشاره و از مالباختگان خواست به منظور پیگیری شکایات خود به مراجع قضایی و پلیس فتا مراجعه و از اقدامات غیر قانونی و احساسی که موجب بر هم زدن نظم عمومی شده و دور از شأن مردم شریف این شهرستان است، بطور جدی خودداری کنند.
منابع محلی از تجمع برخی از مالباختگان در مقابل دفتر این شرکت در بانه و همچنین منزل یکی از لیدرهای این شرکت خبر دادند.
اطلاعات دقیقی از میزان کلاهبرداری این شرکت و تعداد مالباختگان در دست نیست ولی برخی افراد برای دستیابی به سود بیشتر و سپرده گذاری در این شرکت اموال خود از جمله خانه، ماشین و زیورآلات شان را فروخته اند.
۳۰۳۴/۹۱۰۲
نظر شما