عثمان عزیزی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تعداد دانشجویان اسکان داده شده در خوابگاههای دانشگاه کردستان اظهار داشت: اگر بر اساس دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش و بر اساس دستور العمل اسکان در خوابگاهها عمل کنیم، هیچ مشکلی در تعداد افراد اسکان داده شده در اتاقها نداریم.
وی افزود: همه ساله در دفترچه انتخاب رشته از سوی دانشگاه کردستان اعلام میشود که تنها به ۵۰ درصد از واجدین شرایط و دانشجویان روزانه خوابگاه دولتی تعلق میگیرد و امکانات رفاهی برای دانشجویان دوره شبانه به هیچ عنوان تعلق نمیگیرد.
عزیزی اضافه کرد: این در حالی است که تاکنون با توجه به وضعیت منطقه و شرایط مالی دانشجویان به ۱۰۰ درصد دانشجویان کارشناسی و ارشد دختر خوابگاه داده شده و همچنین قریب به ۹۰ درصد متقاضیان خوابگاه پسران را در خوابگاههای اجارهای دانشگاه با امکانات رفاهی از جمله سرویس ایاب و ذهاب اسکان دادهایم.
معاون دانشجویی دانشگاه کردستان با اشاره به گلایه برخی دانشجویان ارشد و دکترا نسبت به ظرفیت بالای خوابگاههای دانشگاه یادآور شد: به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای بیش از چهار ترم خوابگاه داده شده و به همین دلیل تعداد دانشجویان در اتاقها افزایش پیدا کرده البته ناچار به این کار بودهایم.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه کردستان در حال افزایش ظرفیت خوابگاههای خود است، گفت: برای رفع مشکل بالا بودن تعداد تختها در اتاقها، به جد پیگیر تسریع در اتمام سه خوابگاه در دست احداث در داخل دانشگاه هستیم و تمام اهتمام خود را برای افتتاح این خوابگاهها در شهریور امسال بکار گرفتهایم.
عزیزی با اشاره به نرخ کار دانشجویی در سال جاری اظهار داشت: از سال گذشته نرخ کار دانشجویی افزایش یافته و درخواستی مبنی بر افزایش قیمتها به هیأت رئیسه و هیأت امنا پیشنهاد شده و امیدواریم بر اساس ساعات کاری این رقم افزایش داشته باشد.
معاون دانشجویی دانشگاه کردستان افزود: زمانی که واحدهای دانشگاه، گزارش کار دانشجویی را تحویل حوزه معاونت دانشجویی میدهند بعد از ۴۸ ساعت بررسی و تأیید نهایی میشود سپس به حوزه مالی دانشگاه ارسال خواهد شد.
۹۹۳۷/۹۱۰۲
نظر شما