عبدالرضا چراغعلی امروز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همراهی این تشکلها با نیروهای امدادرسان دولتی در روزهای اول سیل منجر به ارایه خدمات مطلوب و کمک به رفع دغدغهها و آسیبهای سیل زدگان شد و برخی از آنها همچنان فعالانه در خدمت مردم هستند.
وی اظهار کرد: ۱۵۹۳ مورد از این تشکل ها رویکرد مسجدی و هیاتی دارند و فعالیت ۳۷۰ تشکل دیگر با موضوعات مختلف از جمله در حوزه های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، زیست محیطی و غیره است.
وی بیان کرد: با توجه به نقش تأثیرگذار سمنها و گروههای مردمی در توسعه پایدار، تلاش میکنیم از توان آنها در سازندگی مناطق سیل زده استفاده کنیم.
معاون استاندار گلستان افزود: سمنها با حضور داوطلبانه در همه مراحل از جمله امدادرسانی اولیه، کمک به دیواره سازی و تهیه و تدارکات پشتیبانی و حتی به کار گرفتن امکانات و خودروهای شخصی و شرکتی به یاری سیل زدگان استان شتافتند.
چراغعلی ادامه داد: علاوه بر فعالیتهای امدادی و پشتیبانی، تعدادی از سمنها با برگزاری جلسات روان شناسی، جُنگ های شادی و برنامههای هنری تلاش کردند تا حد امکان از بروز آسیبهای اجتماعی جلوگیری کرده و آلام آسیب دیدگان را کاهش دهند.
وی بدون ذکر آمار و جزئیات از بروز آسیبهای اجتماعی در مناطق سیل زده گلستان ادامه داد: در نتیجه فعالیت مستمر و مداوم این سمنها، جلو بسیاری از آسیبهای احتمالی ناشی از مشکلات سیل گرفته شد.
معاون استاندار گلستان گفت: با وجود گذشت حدود ۳ ماه از سیل همچنان برخی از سمنها در مناطق سیل زده استان حضور داشته و مشغول ارایه خدمت به سیل زدگان هستند.
۳۰۹۱/۲۷۲۹
نظر شما