فاطمه منصوری روز پنجشنبه گفت و گو با ایرنا افزود: برونسپاری آموزش های فنی و حرفهای با توجه به محدودیت ها و کمبود امکانات در سال های گذشته در دستور کار قرار داشت.
وی خاطر نشان کرد: اکنون واحدهای صنعتی بزرگ استان سمنان از جمله شرکت اتوبوس سازی عقاب افشان در اجرای طرح های مهارت آموزی با فنی و حرفه ای استان همکاری گسترده ای دارند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان ادامه داد: برقراری ارتباط گسترده با بنگاه های اقتصادی تکمیل کننده زنجیره مهارت آموزی و کاهش بیکاری در جامعه است که باید از این ظرفیت واحدهای تولیدی برای رونق کسب و کار در استان بهره برد.
منصوری تصریح کرد: امکانات آموزشی بنگاه های اقتصادی به مراتب به روزتر از تجهیزات مهارت آموزی فنی و حرفه است و این اداره کل با توجه به کمبود امکانات به تنهایی قادر به ارایه آموزش های کاربردی به کارآموزان نیست.
وی تصریح کرد: راه اندازی اتاق حل مساله در شهرک صنعتی بزرگ سمنان از اقدام های موثر برای توسعه کسب و کار و پیوند دانشگاه و صنعت است که با برنامه ریزی اصولی می توان برای توسعه مهارت آموزی در این بخش اقدام کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای سمنان گفت: در سال های گذشته پیوند صنعت و این اداره کل برای ترویج مهارت آموزی روبه افزایش بوده و با آموزش های دوگانه استان در مسیر کاهش آمار بیکاری گامهایی برداشته شد.
در سال ۹۷ بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر ساعت آموزش های فنی و حرفه ای به مهارت آموزان در استان سمنان ارائه شد.
در استان سمنان بالغ بر ۶۰۰ حرفه در ۱۸ مرکز ثابت و شعبه های آموزش فنی و حرفه ای در حال آموزش است.
۷۳۳۹/۶۱۰۳