سید جمیل احمدی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه این آموزشها در کارگاههای جوار صنایع، صنایع ضمن کار و اصناف استان انجام میشود اظهار داشت: در سال گذشته نیز ۹۵ دوره آموزش مهارتی فنی و حرفهای برای ۱ هزار و ۴۶۱ نفر از شاغلان صنایع کردستان برگزار شده است.
وی با اشاره به اینکه همچنین سال گذشته ۱۳۸ هزار و ۹۳۱ نفر آموزشهای مهارتی فنی و حرفهای را در صنایع کردستان فرا گرفتند افزود: تعامل دو جانبه آموزش فنی و حرفهای و صنایع برای توسعه منابع انسانی ضروری است.
احمدی اضافه کرد: اجرای برنامههای آموزشی در صنایع برای توسعه منابع انسانی و یا توسعه منابع بهرهبرداریکننده یا استفادهکننده از خدمات آنها یک اصل است و اگر صنایع به دنبال توسعه هستند و افقی را برای خود در نظر گرفتهاند، باید یک بخش عمده از برنامهریزیهای خود را بر توسعه منابع انسانی متمرکز کنند که تحقق این امر بدون تعامل با آموزش فنی و حرفهای امکانپذیر نیست.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای کردستان با بیان اینکه آموزشهای مهارتی در صنایع در راستای بالا بردن کیفیت و بهره وری صنایع در حمایت از تولید ملی صورت میگیرد یادآورشد: اگر صنایع به دنبال توسعه خود هستند باید یک بخش عمده از برنامهریزیهای خود را بر توسعه منابع انسانی قرار دهند.
وی با اشاره به اهمیت آموزشهای فنی و حرفهای در ایجاد اشتغال، حمایت از تولید داخلی، افزایش سطح مهارت شاغلان، حفظ شغل، افزایش بهرهوری و کاهش هزینههای تولید گفت: یکی از مهمترین رویکردها و سیاستهای آموزش فنی و حرفهای در سال جاری تأکید بر سفارشی کردن آموزشها است به طوری که اعتبارات به سمتی هدایت شود که آموزشها برابر سفارش و نیاز بازار کار انجام شود.
فنی و حرفهای کردستان دارای ۱۶ مرکز چارت سازمانی با ۲۰۸ پست سازمانی ارتقا یافته و ۱۰ بخش آموزشی است که شامل مراکز پادگانها، زندانها، مناطق روستایی، صنایع و صنوف، سیار شهری، سکونتگاههای غیر رسمی، جوار دانشگاه، توانخواهان و مهارت آموزی است که در محیط کار واقعی آموزشهای مهارتی ارائه میشود.
۷۳۴۹ / ۳۰۳۴
نظر شما