سید جمیل احمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این مدت بیش از ۹۲ هزارو ۳۵۳ هزار نفر ساعت آموزشهای مهارتی در زندانهای این استان به مددجویان علاقه مند ارائه شده است.
وی اضافه کرد: ۹۲ هزار و ۳۵۳ نفر ساعت آموزشهای مهارتی معادل ۵۶ نفر دوره مهارتی از ابتدای سال ۹۸ تاکنون در زندانهای کردستان ارائه شده در حالیکه سال گذشته ۴۵۹ هزار و ۹۶۵ نفر ساعت آموزشهای مهارتی در زندانهای کردستان ارائه شده بود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کردستان یادآور شد: سال گذشته ۱۹۸ دوره مهارتی برای ۲هزارو ۹۶۹ نفر برگزار شده که ۲ هزار و ۷۶۱ نفر آنها مرد و ۲۰۸ نفر دیگر زن بودند.
وی افزود: با سواد آموزی و جلب زندانیان در تحصیلات رسمی و حتی آکادمیک و به خصوص مهارت آموزی و ایجاد شرایط اشتغال در فرد میتوانیم ضمن تقویت شخصیت و منزلت اجتماعی آنها از روی آوری مجدد به تخلف جلوگیری کنیم.
احمدی تاکید کرد: این آموزشها در رشتههای مختلف مهارتی شامل پرورش قارچ صدفی کارآفرینی با رویکرد گرافیک رایانهای، برقکاری ساختمان، تعمیر لوازم خانگی برقی، حرارتی و گردنده، طراحی و حجاری سنگهای تزئینی در زندانهای مختلف استان ارائه شده است.
مدیرکل فنی و حرفه ای کردستان گفت: مراکز آموزش فنی و حرفه ای هشت شهرستان استان که دارای زندان هستند متولی اجرای این آموزشها بودند.
فنی و حرفهای کردستان دارای ۱۶ مرکز چارت سازمانی با ۲۰۸ پست سازمانی ارتقا یافته و ۱۰ بخش آموزشی است که شامل مراکز پادگانها، زندانها، مناطق روستایی، صنایع و صنوف، سیار شهری، سکونتگاههای غیر رسمی، جوار دانشگاه، توانخواهان و مهارت آموزی است که در محیط کار واقعی آموزشهای مهارتی ارائه میشود.
۷۳۴۹/۹۱۰۲
نظر شما