به گزارش روز چهارشنبه کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران، «کاوه زرگران» در دیدار با یک هیات آلمانی که در اتاق بازرگانی ایران و آلمان صورت گرفت، افزود: فضای حاکم بر اقتصاد کشور ملتهب است و کارآفرینان، تجار و صنعتگران روزهای سختی را تجربه می کنند. با این وجود اعتقاد جدی داریم که این شرایط گذراست و جامعه ایران با سربلندی از این وضع عبور خواهد کرد.
وی اضافه کرد: دولت آمریکا در شکل گیری وضع موجود اقتصادی ایران نقش پررنگی دارد، ولی این شرایط نه به نفع ایران و نه به سود کشورهای غربی است، چرا که فشارهای آمریکا میتواند بر روابط تجاری ایران تاثیر بگذارد در صورتی که مردم ایران به تعامل اقتصادی با کشورهای اروپایی تمایل دارند.
وی همچنین با بیان اینکه صنعت و تکنولوژی آلمان همواره برای صنعتگران ایرانی قابل احترام است و خطوط تولید آلمانی نزد آنها از محبوبیت برخوردار است، خاطرنشان کرد: در صورتی که فضای اقتصادی مناسب بود و تحریمها اجازه میداد به طور قطع آلمان شریک اول تجاری ایران میشد.
دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران، قدیمی بودن و پایین بودن بهره وری برخی صنایع ایران را از عوامل محدودکننده رشد اقتصادی کشور توصیف کرد و گفت: فقدان یک نظام مالی کارآمد برای توسعه زیرساختها و اجرای طرحهای بزرگ ملی و نوسازی ماشین آلات تولید عملاً به یک تنگنا تبدیل شده و پایداری رشد را به مخاطره انداخته است.
زرگران، گسترش روابط اقتصادی و سیاسی میان دو کشور ایران و آلمان را عاملی در جهت توسعه زیرساختها و تقویت تقاضای داخلی توصیف کرد که در کوتاه مدت برای کشور رونق به ارمغان میآورد و در بلندمدت زمینه ساز رشد اقتصادی مطلوب خواهد شد.
وی همچنین بر ضرورت جذب فناوری در زمینههای مختلف به منظور نوسازی برخی صنایع فرسوده و قدیمی کشور تاکید کرد و گفت: به طور حتم با تعامل با کشورهای صاحب فناوری مانند آلمان میتوان با انتقال فناوری با سرعت بیشتری صنایع کشور را نوسازی کرد، فناوری تنها محدود به محصول و فرآیندهای تولید نیست، بلکه ما به فناوری بهبود مدیریت سازمانهای خود نیازمندیم.
دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران اظهار امیدواری کرد که آلمان، ایران را در تنگنای اقتصادی فعلی تنها نگذارد و برای حفظ بازارهای خود و کمک به شریک تجاریش، ساز و کاری مناسب برای کاهش اثر تحریمها بر ایران تعریف کند.
نظر شما