به گزارش ایرنا، اقبال عباسی روز پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری، میزان اعتبار مورد نیاز برای تکمیل طرحهای عمرانی را ۱۷ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: حتی تمام اعتبارات تملک دارایی و سرمایهای امسال استان جوابگوی تکمیل نیمی از این طرحها نیست.
وی تاکید کرد: مدیران دستگاههای اجرایی، استان در واگذاری طرحهای نیمه تمام و قابل برون سپاری به بخش خصوصی همت بیشتری داشته باشند.
استاندار چهارمحال و بختیاری یادآور شد: شناسایی سرمایه گذاران به منظور سرمایه گذاری در بخشهای مختلف استان و فراهم کردن تسهیلات مورد نیاز برای آنان، از برنامههای دیگر مدیران دستگاههای اجرایی و فرمانداران شهرستانهای استان باشد.
عباسی، افزایش ۴۶.۶ درصدی اعتبارات عمرانی و جاری استان در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ابراز رضایت کرد و تصریح کرد: امید است با همت دستگاههای اجرایی متولی بخشی از طرحهای عمرانی نیمه تمام دارای اولویت را تکمیل و بهره برداری کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری خواستار مشخص شدن دستگاههای اجرایی فعال که سال گذشته در زمینه جذب کامل اعتبارات و دریافت بیشترین بودجه متمرکز داخلی شد و تاکید کرد: باید از مسئولان دستگاههای اجرایی فعال در بخش عمرانی تجلیل شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه از اختصاص ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تملک دارایی و سرمایهای و هزینهای به این استان خبر داد و گفت: این میزان اعتبار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۶.۶ درصد افزایش یافته است.
طهمورث الیاسی بختیاری همچنین از افزایش دو برابری اعتبارات ملی و ویژه استان امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و افزود: میزان اعتبارات متوازن و ملی استان امسال ۵۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است و سال ۹۷ میزان اعتبارات ملی و ویژه استان ۲۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بود.
به گفته وی، تقسیم اعتبارات بر حسب شاخصهای مشخص و کارشناسی شده بین دستگاههای اجرایی تعیین و تخصیص اعتبار سهم شده است.
نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه میزان اعتبار عمرانی در اختیار مجمع نمایندگان چهارمحال و بختیاری در سال جاری را ۴۰۰ میلیارد ریال برآورد کرد و گفت: امسال با توجه به شرایط خاص اقتصادی کشور باید مسئولان اجرایی با مدیریت منسجم و کارآمد با حداقل بودجه بیشترین مشکلات مردم را رفع کنند.
خدیجه ربیعی فرادنبه افزود: دغدغه اصلی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ای زمان رفع مشکلات معیشتی و اشتغال مردم است که قوه مقننه تأمل خوبی با قوه مجریه در این راستا مطلوب دارد.
وی، مشکل اصلی برخی از دشتهای بحرانی کم آب از جمله بروجن را مساله تأمین آب دانست و گفت: اگر مدیریت درست در انتقال آب در شهرستانهای کم آب صورت نگیرد بحران آب شرب در برخی شهرهای استان در آینده نزدیک قابل جبران نخواهد بود.
نماینده بروجن همچنین خواستار تعیین اعتبار خاص استانی برای مراکز علمی و دانشگاهی حوزه انتخابیه خود شد و افزود: از سازمان سنجش افزودن رشته مهندسی در شهر بروجن درخواست شده است.
به گزارش ایرنا، در سومین جلسه برنامه ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری با تبادل نظر و بررسی تقسیم بودجه متوازن و ویژه استان مبلغ ۱۲ هزار ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار تملک دارایی، سرمایهای و هزینهای چهارمحال و بختیاری تصویب و دستگاههای اجرایی ابلاغ شد.
۶۱۹۹/۲۰۹۷
نظر شما