به گزارش خبرنگار ایرنا، سید حمید پورمحمدی معاون امور اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور، مرتضی شهید زاده مدیر عامل صندوق توسعه ملی و مدیرعامل بانک پارسیان به عنوان مدیر هماهنگی بانکهای کشور امروز پس از شرکت در نشست مشترک شورای برنامه ریزی و ستاد فرماندهی اقتصادی مقاومتی در ساری به اتفاق استاندار و تعدادی از مدیران کل دستگاههای مرتبط از تعدادی از مجموعههای بزرگ اقتصادی استان در مناطق مختلف بازدیدد کردند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: معاون سازمان برنامه و بودجه کشور و هیأت همراه از مجتمع قره برون که پرورش دهنده ماهیان قزل آلا در شهرستان جویبار بازدید کردند.
مفید غلامی راد افزود: این مجتمع تنها مجموعه پرورش ماهیان خاویاری در کشور است که اثرگذاریش فراتر از استان و حتی سطح ملی است و علاوه بر اشتغال خوبی که ایجاد کرده، کانون مهم پرورش و حفظ ماهیان قزل آلای دریای خزر در جهان به شمار میرود.
وی گفت: امروز به همراه مسئولان کشوری از سامانه لجستیک صادرات کشاورزی مازندران در جویبار و هتل میزبان بابلسر هم بازدید شد چرا که پایانه صادراتی در مازندران به عنوان استان کشاورزی کشور میتواند منجر به افزایش تولید محصولات با کیفیت و نیز ارتقا درآمد مردم شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران افزود: تقاضا برای دریافت ارز نیمایی و رفع مشکلات در این زمینه و مسائل بانکی اصلی ترین دغدغه مدیران این سه مجتمع برزگ اقتصادی مازندران است که با حضور میدانی معاون سازمان برنامه و بوددجه کشور و رئیس هیأت مدیره صندوق توسعه ملی و مدیر هماهنگی بانکهای کشور بررسی شد.
مجتمع پرورش ماهلی قزل آلای قره برون در زمینی به وسعت حدود ۱۰ هکتار در منطقه چپکرود جویبار واقع و سالانه سه تن ظرفیت تولید خاویار دارد.
همچنین به منظور اصلاح نظام توزیع و تنظیم بازار محصولات کشاورزی و ایجاد و معرفی برند ایرانی برای محصولات کشاورزی در بازارهای جهانی، مرکز لجستیک و پایانه صادرات محصولات کشاورزی روماک گستر پارس، در زمینی به مساحت ۳۱ هکتار و با داشتن ۷۸ هزار متر مربع سالنهای مجهز برای آماده سازی و بسته بندی، رنگ آوری، آزمایشگاه، نمایشگاه و سایر خدمات پنجره واحد تجاری و به ظرفیت سالانه ۳۳۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در حال احداث است.
این مرکز در فاز اول امکان تهیه و آماده سازی ۱۳۰ هزار تن کالا و ارسال به صورت انبوه، مستمر و تحت پوشش یک برند، ظرفیت نگهداری و ذخیره سازی ۹۰ هزار تن انواع میوه، سبزی، گوشت، مرغ و سایر محصولات کشاورزی را دارد.
۲۰۹۶/۱۶۵۴
نظر شما