معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در این نشست گفت: تفاهمنامه ها با هدف توسعه و آبادانی شهرستان خلیل آباد از سوی شرکت پیشرو صالح به عنوان معین دهستان حومه بخش مرکزی، شرکت ایران رشته به عنوان معین دهستان رستاق بخش مرکزی و شرکت نساجی کاشمر به عنوان معین دهستان ششطراز منعقد شدند.
علی رسولیان افزود: شش تفاهمنامه سرمایه گذاری نیز در حوزه های کشاورزی، صنعت و تولید با سرمایه گذاری ۳۲۰ میلیارد ریال در خلیل آباد امضا شدهاند.
وی ادامه داد: تاکنون ۶۷ تفاهمنامه معین اقتصاد مقاومتی با شرکتهای توسعه گرا در بخش دولتی و خصوصی خراسان رضوی منعقد شدهاند.
بر اساس طرح ابتکاری استاندار خراسان رضوی موسوم به " مثلث توسعه اقتصادی" این استان به ۱۲ منطقه تقسیم شده تا با تعیین معین اقتصادی و جذب سرمایه برای هریک از این مناطق رونق و آبادانی در منطقه افزایش یابد. در طرح مثلث توسعه اقتصادی سه ضلع نمایندگان مجلس شورای اسلامی، کارگزاران حکومت و سرمایه گذاران و کارآفرینان تعریف شده و ائمه جمعه نیز به عنوان ناظران عالی در این مثلث قرار گرفته اند.
استاندار خراسان رضوی در ادامه سفرهای شهرستانی خود امروز پس از بردسکن و خلیل آباد به کاشمر نیز سفر میکند.
مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری خلیل آباد در فاصله ۲۴۲ کیلومتری جنوب غرب مشهد واقع است. خلیل آباد مرکب از دو بخش مرکزی و ششطراز ۲۷ روستا دارد. دو سوم جمعیت این شهرستان شامل ۳۲ هزار نفر ساکن روستاها هستند.
۸۰۰۵/۱۸۴۸
نظر شما