۳ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۰۴
کد خبرنگار: 857
کد خبر: 83367026
T T
۰ نفر
اجرای برنامه جامع ساماندهی گردشگران سلامت اردبیل آغاز شد

اردبیل- ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل از آغاز اجرای برنامه جامع ساماندهی گردشگران سلامت این استان خبر داد.

نادر فلاحی روز دوشنبه در جلسه هماهنگی برنامه‌های خانه گردشگری سلامت اردبیل گفت: گردشگری سلامت در استان اردبیل ظرفیت کم نظیری دارد و وجود قابلیت‌ها و امکانات متنوع موجب شده تا بخش عمده‌ای از اتباع آذری برای درمان به این استان سفر کنند.

وی ساماندهی نشدن پذیرش گردشگران سلامت در استان اردبیل را یک خلا جدی عنوان کرد و افزود: گردشگران سلامت باید با ساماندهی مناسب پذیرش شده و خدمات درمانی را دریافت کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: به منظور تحقق این هدف، برنامه جامع ساماندهی گردشگران سلامت با محوریت خانه گردشگری سلامت در حال اجراست.

وی افزود: خانه گردشگری سلامت به دنبال تعامل و هم اندیشی با سایر نهادهای مرتبط با گردشگری سلامت از جمله دانشگاه علوم پزشکی و نمایندگی وزارت امور خارجه در اردبیل است و با تشکیل کمیته مشورتی گردشگری سلامت و جذب استارت آپ های حوزه گردشگری سلامت، اهداف پیش بینی شده دنبال می‌شود.

فلاحی جذب و تعامل با سرمایه گذاران بخش گردشگری سلامت، برگزاری دوره‌های آموزشی در راستای گردشگری سلامت، برگزاری جلسات هم اندیشی با متخصصان و صاحب نظرات گردشگری سلامت، رسیدگی به امور اتباع منطقه قفقاز، رسیدگی به مسائل و مشکلات گردشگران سلامت اتباع آذری و برگزاری جلسات گردشگری سلامت از اهداف برنامه جامع و راه اندازی خانه گردشگری سلامت در استان اردبیل اعلام کرد.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل همچنین گفت: این استان به عنوان ییلاق ایران و با داشتن شرایط اقلیمی چهار فصل در یک روز و مراکز درمانی و چشمه‌های آبگرم و معدنی متعدد، مهمترین کانون جاذبه‌های گردشگری سلامت کشور به شمار می‌رود.

وی بیان کرد: وجود چشمه‌های آبگرم معدنی، آب و هوا و اقلیم منحصر به فرد و امکانات درمانی از جمله قابلیت‌های همزمان این استان به شمار می‌رود است که در توسعه گردشگری سلامت مورد توجه قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایرنا، هفته گذشته دومین کنفرانس و نمایشگاه گردشگری سلامت کشورهای عضو سازمان همکاری اکو با حضور بیش از ۱۵۰ مهمان داخلی و خارجی در اردبیل برگزار شد.

در این همایش بین المللی که با هدف معرفی توانمندی‌های ایران و استان اردبیل در حوزه گردشگری سلامت و توریسم درمانی و سایر فعالیت‌های مرتبط با حوزه گردشگری برگزار شد، توانمندی جمهوری اسلامی ایران در خدمات درمانی و بهداشتی به نمایش درآمد.

در این کنفرانس بین المللی همچنین قابلیت‌ها و توانمندی‌های بالقوه و موجود استان اردبیل در حوزه‌های مختلف اعم از گردشگری، صنعتی، کشاورزی، بهداشت و درمان و به خصوص گردشگری سلامت معرفی شده و بسته‌های سرمایه گذاری در این عرصه‌ها برای شرکت کنندگان داخلی و خارجی ارائه شد.

اردبیل با توجه به موقعیت جغرافیایی خاص خود دارای قابلیت‌های بسیار زیاد در حوزه گردشگری بوده و وجود کوه سبلان در این استان و جوشش چشمه‌های معدنی از دامنه‌های دست کم پنج شهرستان استان ویژگی خاصی به این منطقه به ویژه در بحث گردشگری سلامت داده است.

استان اردبیل با تعداد ۱۱۸ چشمه آبگرم و معدنی با خواص درمانی متعدد قطب چشمه‌های آبگرم ایران محسوب می‌شود و مسئولان استان با تشویق به سرمایه گذاری و احداث مجتمع‌های آبدرمانی و مراکز اقامتی و پذیرایی در صدد معرفی این استان به عنوان قطب گردشگری سلامت هستند.

سالانه بیش ار یک میلیون گردشگر از جمهوری آذربایجان عمدتاً با هدف استفاده از مزایای درمانی استان اردبیل از مرز بیله سوار مغان و نیز از استان‌های همجوار وارد استان اردبیل می‌شوند.

نزدیکی اغلب کشورهای عضو اکو به استان اردبیل، فرهنگ و زبان مشترک با جمهوری‌های قفقاز و آسیای میانه و ترکیه بهترین فرصت را برای این استان در جهت جذب گردشگر و توسعه همکاری در این زمینه فراهم کرده است.

۱۹۰۵/‏‬ ۱۲۵۷

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha