دانشگاه علم و صنعت در جمع سه دانشگاه برتر کشور قرار دارد

تهران- ایرنا- سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) از انتشار رتبه‌بندی جهانی کیو اس سال ۲۰۲۰ خبر داد و گفت: بر اساس این رتبه بندی دانشگاه علم و صنعت در جمع سه دانشگاه برتر کشور قرار دارد.

به گزارش روز دوشنبه دانشگاه تربیت مدرس، محمدجواد دهقانی اظهار کرد: نتایج رتبه بندی سال ۲۰۲۰ کیو اس که به تازگی منتشر شده نشان از حضور ۶ دانشگاه صنعتی شریف با رتبه ۴۰۷، دانشگاه صنعتی امیرکبیر با رتبه ۴۸۹، دانشگاه علم و صنعت ایران با رتبه ۶۵۰-۶۰۱، دانشگاه تهران با رتبه ۶۵۰-۶۰۱ و دانشگاه‌های شهید بهشتی و دانشگاه شیراز با رتبه ۱۰۰۰-۸۰۱ دارد.

وی افزود: این در حالی است که تا سال ۲۰۱۶ فقط دو دانشگاه صنعتی شریف با رتبه ۴۸۰-۴۷۱ و دانشگاه تهران با رتبه ۶۰۰-۵۵۱ در این نظام رتبه بندی حضور داشتند.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) یادآورشد: در این رتبه بندی دانشگاه‌های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر و تهران نسبت به سال گذشته دارای رشد رتبه بوده اند.

وی یادآورشد: به طور خاص دانشگاه صنعتی شریف از ۴۳۲ در سال ۲۰۱۹ به جایگاه ۴۰۷ در سال ۲۰۲۰ (۲۵ پله ارتقا)، دانشگاه صنعتی امیرکبیر از رتبه ۴۹۸ به رتبه ۴۸۹ (۹ پله ارتقا) و دانشگاه تهران از بازه ۷۵۰-۷۰۱ به بازه ۶۵۰-۶۰۱ ارتقا جایگاه داشته اند.

بررسی راهکارهای تفاهم نامه همکاری دانشگاه خوارزمی با پژوهشکده پولی بانکی

نشست هماهنگی انعقاد تفاهم نامه پژوهشی - آموزشی دانشگاه خوارزمی و پژوهشکده پولی بانکی کشور (وابسته به بانک مرکزی) برگزار شد.

در این نشست درباره انعقاد تفاهم نامه همکاری های پژوهشی - آموزشی دانشگاه خوارزمی و پژوهشکده پولی بانکی کشور بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

چگونگی اجرای پروژه‌های تحقیقاتی کاربردی در مرحله تبیین دانش فنی، همکاری در برگزاری سمینارهای دوره‌های تخصصی و استفاده از ظرفیت ها و امکانات طرفین از جمله محورهای مورد تاکید در این جلسه بود.

بررسی مشارکت دانشگاه علم و صنعت در طرح های اشتغالزایی روستایی

نشست مشترک «محمد امید» معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با اعضای هیات رئیسه دانشکده مهندسی خودروی دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.

در این نشست پیشنهاداتی برای مشارکت دانشگاه علم و صنعت در طرح های اشتغالزایی روستایی، ارائه برخی از آموزش‌ها با هدف اشتغالزایی تا سطوح عالی، مهارت سنجی مراکز آموزش و ارتقای کیفیت اردوهای جهادی ارائه شد.

همکاری دانشگاه علم و صنعت با دانشگاه جیائوتونگ چین

دانشگاه علم و صنعت با دانشگاه جیائوتونگ پکن چین در قالب یک تفاهم نامه مشترک همکاری‌های علمی خود را گسترش می‌دهند.

جبارعلی ذاکری، رئیس دانشگاه علم و صنعت در نشست اتحادیه دانشگاه‌ها برای راه آهن سریع السیر که توسط اتحادیه بین المللی راه آهن ها در چین برگزار شد؛ شرکت و از دانشگاه جیائوتونگ پکن بازدید کرد.

در این بازدید زمینه‌های همکاری طرفین مورد مذاکره قرار گرفت و تفاهم‌نامه همکاری در حوزه های مورد نظر نیز منعقد شد.

راه اندازی اورژانس و فوریت‌های مرکز بهداشت و درمان

مدیر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تربیت مدرس از راه اندازی مجدد واحد اورژانس و فوریت‌های مرکز بهداشت و درمان خبر داد.

معصومه منصوری عنوان کرد: این مرکز از اول تیرماه جاری فعالیت خود را به صورت آزمایشی آغاز کرده است؛ که با رفع و اصلاح برخی از مسائل و مشکلات این مرکز از هشتم تیرماه جاری به طور رسمی راه اندازی می‌شود./‏

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha