۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۴۸
کد خبر: 83372493
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

 سازمان نظام فنی و مهندسی مرمت آثار تاریخی در کشور ایجاد شود

اردبیل - ایرنا - مدیرکل حفظ، احیاء و مرمت بناها، بافت ها و محوطه های تاریخی میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری بر ضرورت ایجاد و راه‌اندازی نظام فنی و مهندسی مرمت در کشور تاکید کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، هادی احمدی روز پنجشنبه در نشست معاونان میراث فرهنگی استان‌های این سازمان در سرعین افزود: با راه اندازی نظام فنی و مهندسی مرمت نظارت بر تمام عملیات مرمت به صورت تخصصی، فنی و با رعایت ضوابط صورت می‌گیرد و این مجموعه در واقع عملکردی مثل نظام صنف ساختمان خواهد داشت.

وی همچنین با اشاره به اقدام‌های نهایی در راه اندازی سامانه پرونده الکترونیک مدیریت، حفاظت و احیا آثار تاریخی کشور بیان کرد: تمامی اطلاعات آثار ثبت شده در این سامانه درج می‌شود و توانسته بسیاری از عملیات را مکانیزه کند.

وی با بیان اینکه امسال چند اقدام شاخص در حوزه احیای بناهای تاریخی انجام شده گفت: از جمله این اقدام‌ها ارائه فهرست بهای خدمات مرمتی است، در فهرست بهای خدمات، برآورد هزینه‌ها مطرح شده و استفاده از فهرست بها برای تمامی ادارات استانی اجباری است.
معاون اداره کل حفظ احیا بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی معاونت میراث فرهنگی کشور هم از رونمایی سامانه پرونده الکترونیک در هفته دولت خبر داد و گفت: در این سامانه اعتبار اختصاصی برای مرمت و احیای هر اثر تاریخی به صورت شفاف ارائه می‌شود و همچنین تمام روند مرمت با عوامل آن قید می‌شود تا به صورت مشخص بتوان اطلاعات جامعی از هر اثر در اختیار داشت.
محسن طوسی اظهار داشت: برای هر اثر در این سامانه پرونده الکترونیک تشکیل می‌شود و لازم است تمامی پرونده‌های یک اثر به صورت الکترونیکی بارگذاری شود.
او افزود: بیش از ۳۱ هزار اثر تاریخی در کشور وجود دارد و سالانه برای ۲ هزار اثر، اعتبار مرمت اختصاص می‌یابد و در این سامانه مشخص می‌شود که چه پروژه‌ای به چه میزان اعتبار دریافت کرده است.

نشست شورای ثبت میراث ناملموس کشور و نیز مسئولان استانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور طی ۲ روز گذشته در شهر گردشگری سرعین برگزار شد.

۶۰۱۶

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha