شبکه تلویزیونی سی ان ان که تصاویر زنده ای از این دیدار را پخش کرد؛ گزارش داد، دیدار ترامپ به عنوان اولین رییس جمهوری آمریکا که پا به خاک کره شمالی گذاشت؛ تحت تدابیر شدید امنیتی برگزار شد.
ترامپ که چند قدمی رهبر کره شمالی را تا وارد شدن به خاک این کشور همراهی کرد، برای لحظاتی تیم حفاظتی او را همراهی نکردند هرچند منطقه توسط نیروهای امنیتی دوکشور به شدت تحت چتر امنیتی و حفاظتی قرار داشت.
" جیم شوتو " خبرنگار سی ان ان در گزارشی به حساسیت خط مرزی بین دو کره اشاره کرد و گفت: منطقه غیرنظامی محل دیدار کوتاه سران دوکشور موسوم به " دی ام زد " به لحاظ امنیتی منطقه ای حساس است و باتوجه به شرایط جنگی دو کره از سال ۱۹۵۳؛ اگر فردی قصد عبور از آنرا داشته باشد ممکن است از طرف مقابل هدف گلوله قرار گیرد.
این درحالی بود که با وجود تمامی تدابیر شدید امنیتی، ترامپ پس از ملاقات کوتاه با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی و قدم نهادن در خاک این کشور؛ بلافاصله به خاک کره جنوبی بازگشت و محافظان وی خبرنگاران به کنار زدند.
"جیم آکوستو" خبرنگار ارشد کاخ سفید (که پیشتر از سوی ترامپ برای ورود به کاخ سفید منع شده بود اما دادگاه این حکم را رد کرد) دراین سفر دونالد ترامپ را همراهی می کرد.
وی افزود: به من گفته شد که درگیری فیزیکی بین "استفانی گریشام" (Stephanie Grisham) سخنگوی کاخ سفید با طرف کره شمالی نیز رخ داده است .
وی به علت این درگیری اشاره ای نکرد؛ اما گفته می شود که نزاع فیزیکی موجب کبودی بدن وی شده است.
از دیگر حاشیه های این دیدار؛ حضور جرلد کوشنر داماد ترامپ بود. دوربین سی ان ان برای لحظاتی وی را در حاشیه ملاقات سران دوکشور نشان داد.
به گزارش ایرنا، "دونالد ترامپ" رییس جمهوری آمریکا دقایقی پیش در منطقه غیرنظامی دو کره موسوم به "دی ام زد" واقع در نقطه صفر مرزی، با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی دیدار کرد.
رئیس جمهوری آمریکا صبح روز گذشته (شنبه) در ژاپن توئیت کرد مایل است در سفرش به کره جنوبی، در مرز بین دو کره، حتی اگر برای فقط دو دقیقه هم که باشد با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی ملاقات کند.
ترامپ در توئیت خود نوشت که" اگر کیم این توئیت او را ببیند و بتواند بیاید مایل است با او در منطقه غیر نظامی شده فقط برای دست دادن و خوش وبش کردن ملاقات کند."
او گفت نمیداند آیا کیم در حال حاضر در کره شمالی است یا خیر، اما اگر او در کشور است یک دیدار دو دقیقهای خواهیم داشت، این تنها کاری است که میتوانیم بکنیم اما همین هم خوب است.
معاون وزیر خارجه کره شمالی ساعتی بعد از انتشار این پیام ترامپ اعلام کرد کره شمالی این دعوت را یک «پیشنهاد بسیار جالب» میداند اما دعوتنامه رسمی در این مورد دریافت نکرده است.
پیش از ترامپ، رؤسای پیشین جمهوری آمریکا شامل «رونالد ریگان» در ۱۴ نوامبر سال ۱۹۸۳، «بیل کلینتون» در ۱۱ روئیه ۱۹۹۳، «جورج دبلیو بوش» در ۲۰ فوریه ۲۰۰۲ و «باراک اوباما» در ۲۵ مارس ۲۰۱۲ از ناحیه غیر نظامی شده مرز دو کره در روستای پانمونجوم بازدید کرده بودند
نظر شما