حسین خوش اقبال عصر یکشنبه در مراسم تجلیل از فعالان عرصه مبارزه با مواد مخدر کردستان با بیان اینکه گذشتگان این استان را به عنوان استانی پاک تحویل ما دادهاند اظهار داشت: این ویژگی باعث شده مسئولیت امروز شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان بیش از هر نقطه دیگری باشد.
وی اضافه کرد: با وجود اینکه کردستان استانی پاک از لحاظ اعتیاد است اما باید تمامی سعی خود را به سمت پیشگیری از این بلای خانمان سوز بکار بسته و برای ریشه کن اعتیاد تلاش کنیم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه ۷۰ درصد برنامههای این شورا در راستای پیشگیری است افزود: در یک سال گذشته ۲۰ درصد از جامعه استان از این برنامهها بهره مند شدهاند.
رحمان حریری اظهار داشت: این برنامهها در بخشهای مختلف پیشگیری بین جوامع مختلف دانش آموزان، محلات، نواحی حاشیه شهرها، مهد کودکها و دانشگاهها اجرا شده است.
وی اضافه کرد: در خصوص متادون درمانی نیز ۱۱ هزار نفر در این استان از خدمات این نوع درمان بهره مند شدهاند.
وی اضافه کرد: همچنین کارگروههای مختلف شورای مبارزه با موادمخدر متشکل از ۳۰ دستگاه اجرایی استان برنامههای مختلف خود را به صورت منظم پیش میبرند که کشف نیم تن مواد مخدر، شناسایی اموال قاچاقچیان، آموزش مردم و ایجاد چتر حمایتی برای مبارزه کنندگان از جمله این خدمات است.
در پایان این مراسم از فعالان عرصههای مختلف فرهنگی، اجرایی، رسانه، انجمنهای مردم نهاد، کمپهای ترک اعتیاد و انجمن معتادان گمنام استان که در راستای مبارزه با مواد مخدر تلاش کرده تقدیر شدند.
۳۰۳۴
سنندج - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: با توجه به افزایش روز افزون پدیده شوم اعتیاد نگرانی های این استان فرهنگی از این بلای خانمان سوز افزایش یافته است.
اخبار مرتبط
-
قوانین بازدارنده عامل موفقیت در مبارزه با مواد مخدر است
سنندج - ایرنا - دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان گفت: قوانین بازدارنده از جمله…
-
معاون استاندار: روند روبه رشد مصرف مواد مخدر در کردستان نگران کننده است
سنندج - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: اگر چه این استان نسبت به…
-
6 درصد زنان در كردستان اعتياد دارند
سنندج - ايرنا - دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كردستان به آمار 10 درصدي اعتياد در ميان…
نظر شما