ارتقاء اعضای هیات علمی براساس فعالیت‌های صنعتی انجام شود

تهران- ایرنا- مدیر مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی می‌گوید: ارتقاء اعضای هیات علمی و دانشگاهی براساس فعالیت‌های صنعتی، انگیزه آن‌ها را افزایش داده و ارتباط صنعت با دانشگاه را تقویت می کند.

امیرسعید شیرانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش در خصوص ارتباط صنعت با دانشگاه اظهار کرد: در زمان حاضر ارتباط صنعت با دانشگاه‌ها به‌درستی شکل نگرفته است؛ چراکه این ارتباط مستلزم اعتماد صاحبان صنایع به دانشگاه‌ها و همچنین افزایش مهارت و توانمندی اعضای علمی است.

وی ادامه داد: مراکز علمی باید توانمندی‌های علمی - مهارتی را تقویت و صاحبان صنایع نیز در مقابل به دانشگاه‌ها اعتماد کنند.

شیرانی همچنین افزود: موضوع تحقیق و پژوهش‌های دانشگاهی نیز باید از مراکز تولیدی - صنعتی به مراکز علمی راه یابد. همچنین رساله و پایان‌نامه‌های مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری نیز براساس نیاز این مراکز تعریف شود.

این استاد دانشگاه با بیان این‌که در زمان حاضر نیازمحوری پروژه‌ها در جامعه یک ضرورت محسوب می‌شود، تصریح کرد: ارتقا اعضای هیأت علمی و دانشگاهی باید براساس فعالیت‌های صنعتی انجام شود.

وی تاکید کرد: اکنون ارتقا اعضای هیأت علمی به چاپ و انتشار مقالات بستگی دارد و این مسئله انگیزه جامعه دانشگاهی را برای فعالیت در عرصه‌های تولیدی و صنعتی کاهش می‌دهد.

این عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی یادآور شد: به عنوان مثال احداث یک نیروگاه در کشور که برای جامعه حائز اهمیت است، باید ارتقا رتبه اعضای علمی را به همراه داشته باشد.

به عقیده شیرانی این مسائل جامعه دانشگاهی را از نیازسنجی‌های صنعتی و به طور کل نیازهای جامعه دور می‌کند.

وی با اشاره به برخی مشکلات ساختاری افزود: اگر برخی از مسائل و مشکلات ساختاری جامعه برطرف شود و ارزش‌گذاری و امتیازدهی اعضای هیأت علمی و دانشگاهی بر این اساس صورت گیرد، بی تردید ارتباط دانشگاه با صنعت نیز به‌درستی شکل خواهد گرفت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha