۱۵ تیر ۱۳۹۸، ۲۱:۱۷
کد خبرنگار: 1250
کد خبر: 83384122
T T
۰ نفر
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران: ۵۰۰ مدرسه خواهران در سطح کشور فعال است

تهران – ایرنا - مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه ۵۰۰ مدرسه علمیه خواهران در سطح کشور فعال بوده که این میزان بیشتر از حوزه های برادران است، گفت: هم اکنون در ۱۲۵ منطقه کشور این مدارس در سه سطح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا فعال بوده که تلاش داریم استفاده از مدرس مرد را در تدریس سطح ۲ و ۳ به صفر برسانیم.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام عبدالکریم بهجت پور روز شنبه در مراسم افتتاح و بهره برداری از ساختمان جدید مدرسه حوزه علمیه خواهران حضرت معصومه (س) شهرستان دماوند که با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، به حساسیت جایگاه زن در جامعه به ویژه در جامعه اسلامی در شرایط کنونی تاکید کرد.

وی ادامه داد: نقش زنان جامعه زمانی تبدیل به کنش گران اجتماعی و فرهنگی میشوند که از ظرفیت های خفته بیدار شوند و در ایجاد اصلاح و شایسته سازی فضای جامعه تاثیرگذار باشند و اگر نظامی بتواند از طریق گوهرهای پاک و درخشان آنان، فرصت های اجتماعی ایجاد کند، امر اصلاح امور و جلوگیری از انحراف امید بخش و چشم انداز روشن خواهد بود.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: تربیت دختران وقتی صالحه باشند، آنقدر ارزشمند است که خدای متعال شخصیت هایی مثل زکریا را خدمت گزار آنان قرار می دهد و فرزندی در سیما حضرت مریم (س) را به او عطا می کند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به تقویت حوزه های علمیه و احداث این بنا، تصریح کرد: مشارکت خیران در احداث اینگونه مراکز، ارزش معنوی بسیاری دارد و افتخاراتی است که در حیات آدمی ثبت و ضبط خواهد شد.

حجت الاسلام بهجت پور خاطرنشان کرد: امروز در دنیا توطئه های بسیاری علیه روحانیت و شیعه وجود دارد که با توسعه این مراکز به ویژه برای بانوان، بسیاری از دسیسه ها خنثی می شود؛ هم اکنون فشار برای تاسیس مدرسه علمیه خواهران بسیار زیاد است به حدی که در سال گذشته حدود ۸۰ تقاضا را رد کردیم.

وی با بیان اینکه خواهران و بانوان کشورمان ظرفیت نهفته و ناشناخته در بخش فرهنگ، پژوهش و آموزش دارند، گفت: باید همچون امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری به بانوان و توانایی آنان اعتماد کنیم و اگرمشکلات پوشش اسلامی، عفاف و حجاب را به خود آنان واگذار کنیم شاید این مشکل راحت تر حل شود.

این مقام مسئول با اشاره به نقش موثر بانوان درمناطق سیل زده لرستان، پلدختر و گلستان در کمک به خانواده های آسیب دیده، گفت: از مسئولان تقاضا داریم فرصت اجتماعی خواهران را در عرصه های مختلف فراهم کنند؛ هر مقدار خواهران حس حضور جدی تر در عرصه های مختلف داشته باشند، اشتیاق و همراهی آنان بیشتر میشود.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به اینکه حوزه علمیه محصول گزینش بهترین ها و پاک ترین ها است، گفت: حوزه نباید با اطلاعیه، طلبه جمع کند بلکه باید دست چین شود؛ مادران باید دختران را برای تربیت صالحه به حوزه بفرستند و خانواده ها را باید ترغیب کنیم تا از این فرصت استفاده کنند.

همچنین غلامحسین محمد زاده، معاون مالی و اداری مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران نیز در این مراسم اظهار داشت: حوزه های علمیه نبض دین و فرهنگ هستند و هر کجا فعال باشند قطعاً بهترین نتیجه را خواهند داشت.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: سال ۸۸ کلنگ این مرکز به زمین خورد که با توجه به اینکه مراکز مذهبی، دینی و علمی با کمک مردم و خیرین احداث می شود، عموماً با کندی پیش می رود؛ هم اکنون فاز نخست آن تکمیل شده و فازهای بعدی نیز در دستور کار است.

وی ادامه داد: متراژ زمین ۸ هزار متر، زیر بنا افتتاح شده ۲۴۰۰ متر و فاز بعدی که شامل سالن آمفی تئاتر و بخش های دیگر می باشد ۷۰۰ متر است و تاکنون حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شد که ۲ میلیارد تومان آن از طریق بودجه های مرکز بوده و ۵۰۰ میلیون تومان نیز کمک موسسه و حمایت های شهرستانی است.

لازم به ذکر است، این پروژه در سه طبقه شامل ۱۰ باب کلاس، ۵ اتاق اداری و کتابخانه به بهره برداری رسید.

یکی از فصول افتخارات انقلاب اسلامی حوزه علمیه خواهران است

حجت الاسلام والمسلمین محمد جواد حاج علی اکبری، تولیت حوزه علمیه خواهران حضرت معصومه (س) شهرستان دماوند نیز در این مراسم احداث این مرکز علمی را یک بنیان تقوایی و الهی دانست و اظهار داشت: امروز جامعه ما امانت دار ارزش ها و آرمان های اسلام و اهل بیت (ع) و انقلاب اسلامی بهترین شاهد بر این اصالت و ریشه است.

وی با بیان اینکه یکی از مهم ترین شاخص برای ارزیابی مکتب ها، توجه به نظر و نگرش نسبت به بانوان است، افزود: از جمله کرامات دین مبین اسلام، نگاه ارزشی به بانوان است؛ چه در بعثت پیامبر اعظم (ص) که در مقابل جاهلیت ایستاد و کرامت زن را به آنان برگرداند و چه انقلاب اسلامی که در برابر جاهلیت مدرن ایستاد و بزرگترین دستاورد خود را که کرامت بخشی به بانوان است، در کشور نهادینه کرد.

این مقام مسئول یکی از فصول افتخارات انقلاب اسلامی را حوزه علمیه خواهران دانست و گفت: قبل از انقلاب اسلامی حوزه علمیه برادران فعال بود ولی حوزه علمیه خواهران در دوران انقلاب اسلامی و از دستاورد های این انقلاب شکوهمند است.

حجت الاسلام حاج علی اکبری خاطرنشان کرد: شهرستان دماوند دارای ریشه دینی عمیقی است و در مسائل مربوط به بخش دینی بانوان، سابقه طولانی دارد و از دوران انقلاب تاکنون حضور بانوان را در عرصه های مختلف شاهد بوده و هستیم.

وی به سابقه حوزه عملیه خواهران شهرستان دماوند اشاره کرد و گفت: از سال ۱۳۶۵ موسسه ای تحت عنوان موسسه امام رضا (ع) تاسیس شد که نقطه آغازی برای اتفاقات مهم بود و امروز ثمره آن را در بخش های مختلف علمی، انتشاراتی، مدارس و حوزه های علمیه و… می بینیم.

این مقام مسئول گفت: مدرسه علمیه خواهران دماوند دارای یکصد طلبه است که در دو دوره مشغول به تحصیل هستند و تاکنون ۱۰۰ نفر نیز فارغ التحصیل شده اند.

تهرام/۷۲۴۶//‏۶۱۳۹

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha