حجت الاسلام و المسلمین انصاری شنبه شب در افتتاحیه طرح غنی سازی اوقات فراغت کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان افزود: متأسفانه یا گاهی دین را بد میفهمیم یا اینکه مغرضانه برای تخریب دین مطالبی بر خلاف دین میگوئیم.
وی بیان کرد: برخیها فکر میکنند مسلمان واقعی کسی است که باید عبوس، غمگین و چهرهای گرفته داشته باشد در حالی که اسلام دین شادی، رحمت و رستگاری است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان اظهارداشت: شادی در دین اسلام خط قرمز دارد و شادمانی نباید بر محور گناه و آلودگی انجام شود.
وی تصریح کرد: همه لذتها و خوشیها بر محور گناه نیست و خیلی از آنها میتواند در محور صواب قرار گیرد.
انصاری با بیان اینکه دین اسلام بر استفاده از وقت و زمان تاکید کرده است، گفت: خداوند در قرآن کریم بطور متعدد به زمان و شب و روز قسم یاد کرده در همین ارتباط سورهای به نام عصر نازل شده است.
وی با تبریک فرارسیدن دهه کرامت و میلاد با سعادت امام رضا (ع) بیان کرد: در روایتی از امام رضا نقل شده که شعیان را توصیه فرمودند که وقت خود را به چهار قسمت ارتباط با خدا، معیشت و امور اقتصادی، آموزش و تعلیم و لذت بردن از امکاناتی که خداوند برای آنها قرار داده است، تقسیم کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان افزود: بنابر این باید برای استفاده از اوقات فراغت بویژه برای نوجوانان و دانش آموزان باید برنامه داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه دشمن برای ضربه زدن به جوانان برنامه ریزی کرده است، گفت: شبکههای اجتماعی یکی از جاهایی است که مورد هجمه دشمن قرار گرفته است و ما باید بتوانیم جوانان را برای استفاده از جنبههای مثبت این فضاآموزش دهیم.
انصاری اضافه کرد: استفاده از شبکههای اجتماعی سالم لذتبخش است و این شبکهها که با استفاده از این فضا بی بند و باری و شایعات را دامن میزنند سم مهلکی برای جوانان ما هستند که با آموزشهای صحیح باید جوانان را از این سموم دور کنیم.
وی با اشاره به اینکه آموزش جوانان و دانش آموزان برای استفاده از فضای مجازی و شبکههای اجتماعی در برنامههای اوقات فراغت کانونهای فرهنگی هنری مساجد قرار دارد، گفت: خانوادههایی که اوقات فراغت جوانان خود را با خانه خدا یعنی مسجد گره میزنند، سعادتمند هستند.
همچنین مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان گفت: امسال طرح غنی سازی اوقات فراغت کانونهای فرهنگی هنری مساجد با شعار اخلاق، نشاط و معنویت و در موضوعات قرآن و عترت، آموزش و توانمندسازی، شبکه سازی و فضای مجازی، کتاب و کتابخوانی، آفرینشهای هنری و فعالیتهای اجتماعی برگزار میشود.
حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا نیسانی اظهارداشت: در سال گذشته توانستیم کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان را ساماندهی و ثبت کنیم و امسال فعالیتهای فرهنگی و هنری این کانونها شتاب بیشتری خواهد گرفت.
وی از مسئولان این کانونها خواست برای شفافیت و اطلاع رسانی، برنامههای این کانونها در سامانه بچههای مسجد ثبت شود.
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان با اشاره به اینکه برای ارزیابی عملکرد این کانونها شاخصهایی در نظر گرفته شده است، تنوع کلاسها، تعداد شرکت کنندگان و کیفیت آموزش را از جمله این شاخصها بیان کرد.
کانونهای فرهنگی هنری مساجد در ۱۸ اسفند ۱۳۷۲ شمسی و طبق مصوبه ۳۰۲ شورای انقلاب اسلامی ایجاد شده و امسال بیست و هفتمین سالگرد تأسیس آن است.
استان اصفهان دارای یکهزار و ۹۰۰ باب کانون فرهنگی هنری مساجد است که بیش از ۳۳۰ هزار نفر به عضویت این مراکز در آمده اند.
۲۰۹۳/۶۰۲۶/
نظر شما