احسان عباسپور روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تا این لحظه گزارشی از توزیع سموم غیراستاندارد و فاقد کیفیت در استان سمنان ارائه نشد و کشاورزان برای خرید بذر و سم به مراکز عرضه و فروش این محصولات مراجعه کنند.
وی خاطر نشان کرد: تعاونی روستایی مرجع رسیدگی به توزیع و کشف سموم تقلبی نیست، اما برای بهره وری در تولید محصول، کشاورزان انواع کود و سموم را از ۱۱ مرکز فروش معتبر مورد تأیید تعاونی روستایی در تمامی نقاط استان سمنان خریداری کنند.
مدیر تعاون روستایی استان سمنان ادامه داد: بهار ۹۸ هشت میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال برای تهیه سموم از سوی تعاونی روستایی استان هزینه شده است، بیشتر سموم عرضه شده به کشاورزان استان سمنان در فصل بهار امسال علفکش، حشرهکش و قارچکش بوده است.
وی تصریح کرد: تأمین نهادهها در بخش کشاورزی و دامی یکی از رویکردهای مهم و اساسی برای تعاونی روستایی است که ارائه خدمات مطلوبتر در این بخش میتواند به بهرهوری در کیفیت محصولات کشاورزی بینجامد.
مدیر تعاون روستایی استان سمنان گفت: با توصیه کارشناسان بخش کشاورزی و حفظ نباتات بهترین سموم برای تولید محصول در اختیار کشاورزان استان قرار میگیرد.
۱۰۸ تعاونی و اتحادیه در چهار گروه تولیدی، روستایی، زنان و کشاورزی در استان سمنان فعال است.
۷۳۳۹/۶۱۰۳