به گزارش ایرنا، جعفر رودری روز چهارشنبه در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزیر کشور با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۵ تعریف ۴۱۱ پروژه اقتصاد مقاومتی، شکل گیری طرح مناطق هشتگانه استان و تداوم برنامه های سال قبل انجام شد، ادامه داد: در سال ۱۳۹۶ نیز ضمن تعریف ۴۴۹ پروژه اقتصاد مقاومتی، توسعه مشارکت ها با معین های اقتصادی و انعقاد تفاهم نامه عملیاتی انجام شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۷ تعریف ۲۹۴ پروژه اقتصاد مقاومتی و تعریف ۱۴ برنامه اجرایی انجام شد و در سال جاری نیز در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی استان ۲۶۷ پروژه و ۱۱ برنامه اجرایی انجام شد.
وی با اشاره به اینکه ارزیابی معین های اقتصادی استان کرمان انجام شده است، ادامه داد: تامین رشد پویا، بهبود شاخص های مقاومت اقتصادی و دستیابی به اهداف سند چشم انداز توسعه کشور سه اصل مهم در اقتصاد مقاومتی بوده که در استان کرمان به صورت ویژه مد نظر قرار گرفته اند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: وجه غالب اقتصاد مقاومتی، شناسایی و رفع شوک هایی است که در طول زمان ایجاد می شوند تا در راستای توسعه پایدار استان حرکت کنیم.
رودری با اشاره به این مطلب که تولید ناخالص داخلی استان در سال گذشته ۷۰ میلیارد تومان برآورد شده است، تاکید کرد: سهم استان کرمان از تولید در کشور ۳.۵ درصد است و نسبت تولید سرانه استان به کشور ۰.۸۵ است.
وی ادامه داد: رتبه اقتصاد استان کرمان در بین ۳۱ استان کشور دهم است و متوسط نرخ رشد تولید ناخالص داخلی (GDP) نیز در رتبه نهم کشوری است .
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: نرخ بیکاری در استان کرمان در سال گذشته ۱۱.۴ و نرخ تورم ۲۱.۶ درصد بوده است.
رودری خاطرنشان کرد: نرخ باسوادی استان کرمان ۸۵.۴ درصد، نرخ مشارکت اقتصادی استان ۳۹.۲ درصد، نرخ مشارکت اقتصادی بانوان استان ۱۶ درصد و نرخ بیکاری جوانان استان نیز ۲۷ درصد است.
وی با اشاره به اینکه شاخص توسعه نیروی انسانی استان کرمان ۰.۷۱ و شاخص سرمایه اجتماعی استان ۱۲.۵ است، ادامه داد: شاخص امید به زندگی در استان کرمان ۷۲ سال و در کشور ۷۴ سال است.
۷۴۴۰/ ۵۰۵۴
نظر شما