مجتبی رجب پور روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه متوسط سن آغاز مصرف مواد مخدر در بین دانش آموزان ۱۴ و ۱۵ سال است، خاطر نشان کرد: سن اعتیاد به مواد مخدر در سال های گذشته در بین دانش آموزان دختر و پسر رو به کاهش بوده که ادامه این روند می تواند به افزایش آسیب های اجتماعی در کشور دامن بزند.
دبیر کمیته درمان و حمایت های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان سمنان ادامه داد: بیشترین مواد مخدر مورد استفاده در بین دانشجویان کشور گروه خانواده حشیش مانند گُل و ماری جوانا است.
رجب پور تصریح کرد: بر اساس پژوهش ها، نسبت به سال ۱۳۹۰ گرایش دانشجویان پسر به مواد مخدر به طور تقریبی ۲ برابر شده و گرایش دختران به مواد مخدر هم نسبت به سال های گذشته رشد چشمگیری داشته است.
فعالیت ۱۲۰ مرکز درمانی ترک اعتیاد در سمنان
دبیر کمیته درمان و حمایت های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان سمنان گفت: ۱۲۰ مرکز درمانی ترک اعتیاد در استان فعال است که از این تعداد ۱۱ مرکز زیر نظارت اداره کل بهزیستی سمنان خدمات ارایه می دهد.
وی اضافه کرد: در سال ۹۷ دست کم ۲۲ هزار نفر برای دریافت خدمات درمان اعتیاد و کاهش آسیب های اجتماعی به مراکز ترک اعتیاد استان سمنان مراجعه کردند.
رجب پور افزود: از تعداد ۲۲ هزار نفر که به مراکز درمانی ترک اعتیاد استان سمنان مراجعه کردند سه هزار نفر به صورت درمان اقامتی پذیرش شدند.
دبیر کمیته درمان و حمایت های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان سمنان گفت: یک مرکز ترک اعتیاد ویژه بانوان در شاهرود فعال است و به طور تقریبی ۸.۵ درصد از کل معتادان استان را بانوان تشکیل می دهند.
سال ۹۷ بیش از هشت تن و ۶۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان سمنان کشف شد، بهار ۹۸ نیز چهار تن و ۶۲۰ کیلوگرم مواد مخدر کشف و ۷۷۱ نفر شامل حامل، نگهدارنده و توزیعکننده در استان دستگیر شدند که از این مجموع ۲۳۴ نفر خردهفروش مواد مخدر هستند.
۷۳۳۹/۶۱۰۳