«عباس ابریشمی» امروز (سه شنبه) در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: از سال ۸۱ تاکنون، از مجموع ۷۵۰ هزار دستگاه آسانسور موجود در کشور، حدود ۵۰۰ هزار دستگاه آنها مورد بازدید استاندارد قرار گرفته، اما از آنجایی که بسیاری از آنها مجدد مورد بازدید قرار نگرفته اند، به دلیل منقضی شدن گواهی های استاندارد آنها پس از یک سال از نظر سازمان ملی استاندارد، غیراستاندارد هستند.
وی با اشاره به رونمایی از سامانه جامع آسانسور در روزهای گذشته، افزود: این سامانه همه اطلاعات اعم از نقشه، محاسبات اولیه، طراحی، شناسنامه، سرویس کاران، تغییرات، مشکلات و غیره آسانسورها را در بر گرفته و در حقیقت همه این اطلاعات در سامانه درج می شود.
به گفته ابریشمی، در این سامانه که تا یک ماه آینده بطور رسمی راه اندازی می شود ویژگیهای همه آسانسورهای تولید داخل و وارداتی در معرض دید عموم قرار میگیرد و همچنین قطعات غیر استاندارد و تقلبی که امکان معرفی نادرست آنها تنها با چسباندن یک برچسب وجود دارد، به مردم شناسانده میشوند.
این مقام صنفی خاطرنشان کرد: این سامانه با همکاری سازمان ملی استاندارد ایران و گروه نرم افزاری اداره اماکن ناجا تهیه شده و در آن، صلاحیت فردی و اخلاقی همه افرادی که برای تعمیر، سرویس و نگهداری آسانسورها وارد منازل مردم میشوند وجود دارد.
وی ادامه داد: تلاش شده تا هر آنچه برای امنیت شهروندان در آسانسورها نیاز است در این سامانه گنجانده شود که فقط با اسکن بارکد موجود در این دستگاهها بتوانند از همه اطلاعات یاد شده مطلع شوند.
ابریشمی بیان داشت: طراحی این سامانه چهار ماه زمان برده، اما هزینههای آن از سوی یکی از نهادهای دولتی تقبل شده است.
رییس اتحادیه کشوری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته اظهار داشت: رونمایی از سامانه یاد شده با حضور مدیرکل صنایع فلزی سازمان ملی استاندارد ایران انجام شد و به زودی به سامانه سازمان ملی استاندارد نیز لینک خواهد شد.
نظر شما