به گزارش خبرنگار ایرنا، مسوولان، ریش سفیدان و معتمدان مناطق مرزی شرق گلستان عصر امروز سه شنبه در نشست صمیمی با فرمانده مرزبانی جمهوری اسلامی، با قدردانی از تلاش های ماموران مرزبانی این استان در تامین امنیت مرزها و نیز اقدمات آنها برای جلوگیری از وقوع سیل در جریان بارش های روزهای آغازین امسال، گفتند: مرزنشینان گلستانی به داشتن چنین نیروهای مرزبانی افتخار می کنند.
امام جمعه اهل سنت شهر مرزی اینچه برون در این دیدار با قدردانی از حضور چندباره فرمانده مرزبانی ناجا در بخش داشلی برون در چند سال گذشته، گفت: حضور فرماندهان ارشد مرزبانی و دیدار با مرزنشینان و گوش دادن به سخنان آنها و نیز کمک به رفع مسائل و مشکلات آنها، مایه افتخار است.
آخوند مدد هوشمند افزود: مرزبانان و مرزنشینان که برای صیانت از مرزها و تامین امنیت کشور شبانه روزی تلاش می کنند، مصداق دو دست یک انسان هستند که با همکاری و همراهی یکدیگر تمام نقشه های دشمنان علیه کشور را نیز خنثی می کنند.
وی اضافه کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی و رهنمودهای رهبری آنکه نشات گرفته از قرآن، سیره نبوی و امامان معصوم است، وحدت به معنای واقعی کلمه در بین مردم و مسوولان وجود دارد و همین عامل سبب ناامیدی و شکست دشمنان شده است.
آخوند هوشمند با ابراز رضایت از خدمات جمهوری اسلامی در بخش مرزی داشلی برون، خواستار بازسازی کناره های آسیب دیده رودخانه اترک در جریان بارش های شدید روزهای آغازین امسال و سیلاب های ناشی از آن و توجه به رونق بازارچه مرزی اینچه برون شد.
به گزارش ایرنا، بخشدار داشلی برون نیز در این نشست با قدردانی از تلاش های خوب مرزبانان و همراهی آنان با مدیران ستاد مدیریت بحران در جلوگیری از وقوع سیل و نیز امدادرسانی به خانوارها و دامدارانی که در جریان بارش ها دچار خسارت شدند، گفت: اگر همکاری مرزبانان نبود خسارت های این بلای طبیعی بیشتر می شد.
حاجی نظر شیرمحمدلی افزود: انصافاً همکاری و تعامل نیروهای مرزبانی با مرزنشینان همانند دو بال یک پرنده بسیار خوب است و همین عامل سبب ایجاد امنیت و آرامش کامل در منطقه شده است.
وی با اشاره به برخی خسارات بارش های شدید روزهای آغازین امسال و طغیان رودخانه مرزی اترک از جمله خسارت ۱۰۰ درصدی به ۳۷۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی، خسارت به ۱۷۵۰ واحد مسکونی و تلف شدن ۹۹۱ راس دام سبک و سنگین، اضافه کرد: بحمدالله با کمک های دولت این خسارت ها در حال جبران است.
شیرمحمدلی، تخریب کناره های رودخانه اترک بویژه در محل تقسیم آب رودخانه بین دو کشور و ضرورت بازسازی آن، احداث کانال بین رودخانه گرگانرود با دریاچه شور بخش داشلی برون برای انتقال مازاد آب این رودخانه بویژه در مواقع وقوع سیلاب و تلاش برای رونق بازارچه مرزی را از جمله مشکلات و نیازهای مرزنشینان اعلام کرد.
وی تصریح کرد: به برکت انقلاب اسلامی امروز همه حدود ۳۰ روستای بخش داشلی برون از امکانات آب، برق، راه آسفالته، مدرسه، خانه بهداشت و مخابرات بهره مند هستند و مشکل حریم قرمز مرزی نیز با مساعدت مسوولان رفع شده است.
به گزارش ایرنا، آخوند مرادمحمد کسلخه یکی دیگر از معتمدان بخش مرزی داشلی برون گنبدکاووس نیز در این نشست با قدردانی از حضور فرمانده مرزبانی در منطقه و شنیدن سخنان مرزنشینان گفت: امروز به برکت انقلاب اسلامی رفتار و گفتار نیروهای مرزبانی با مردم بسیار مودبانه و مهربانانه است، درحالی که در رژیم گذشته مردم جرات نداشتند با یک سرباز حرف بزنند.
وی افزود: امروز مرزنشینان و مرزبانان تحت منویات رهبری انقلاب در کنار هم هستند و از مرزهای جمهوری اسلامی صیانت می کند.
به گزارش ایرنا، دکتر کمی، یکی دیگر از معتمدان مرزنشین داشلی برون نیز در این نشست خواستار توجه بیشتر به پدیده ریزگردها در این منطقه مرزی، انجام طرح های مقابله با بیابان زایی و اختصاص حق آبه رودخانه اترک از استان خراسان شمالی شد و گفت: زندگی مردم این دیار به رودخانه اترک بسته است.
به گزارش ایرنا، شهردار مراوه تپه نیز دراین دیدار با قدردانی از تلاش های نیروهای مرزبانی در جلوگیری از ورود سیل به برخی مناطق مسکونی و انجام فعالیت های امدادی، گفت: به عنوان نخستین بانوی شهردار در استان گلستان که اهل سنت هم هستیم، به انقلاب اسلامی که فرصت خدمت به بانوان را داده افتخار می کنم.
گلالک بیگی زاده افزود: امروز مرزنشینان گلستان به خود افتخار می کنند که فرمانده مرزبانی کشور و دیگر مسوولان در جمع آنان حضور می یابند و به حرف های آنان گوش داده و برای رفع مسائل و مشکلات شان تلاش می کنند.
هنگ مرزی اترک گلستان، مسئولیت حراست از مرزهای زمینی جمهوری اسلامی ایران با کشور ترکمنستان را درمحدوده این استان به طول تقریبی ۳۵۰ کیلومتر برعهده دارد و مقر آن در شهرستان ۳۵۰ هزار نفری گنبدکاووس واقع درشرق گلستان است.
/۳۰۳۹/۱۸۶۰
نظر شما