به گزارش ایرنا، پیش شتابدهی شامل برگزاری کارگاههای مختلف در حوزههای هوش مصنوعی، کلان داده، توسعه کسب و کار، استانداردهای کتابداری و آرشیوی، مباحث حقوقی مالکیت معنوی و ... بوده است. همچنین در این مسیر، مربیان رویداد به صورت اختصاصی با هر یک از تیمها جلسات بحث و تبادل نظر برگزار کردند. برترین استادان دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران به همراه خبرگان حوزه کتابداری و آرشیو که سابقه سالها فعالیت در کتابخانه ملی را دارند و به خوبی با نوع دادهها و چالشهای آن آشنایی دارند، وظیفه مربیگری و هدایت تیمها را بر عهده دارند.
در تاریخ سوم مرداد نیز تیمهایی که محصول یا خدمتشان میتواند به طور انحصاری به کتابخانه ملی کمک کند، در جلساتی که با حضور معاونین و مدیران کل صنفی و ستادی سازمان تشکیل شد راههای همکاری و رشد را مرور کردند. در این جلسات «مظفر پاسدار شیرازی» معاون توسعه مدیریت، «بابک زنده دل نوبری» مدیرکل برنامه ریزی و مدیر پروژه لیبتک، «سمیه توحیدلو» معاون پژوهش و دیجیتال و «علیرضا انتهایی» مدیرکل فراهمآوری و پردازش دیجیتال سازمان، به صورت مستقیم و رودر رو با تیم ها نشست داشتند.
مراسم اختتامیه این رویداد در تاریخ ۱۱مرداد سال جاری با معرفی تیمهای برتر در سالن قلم کتابخانه ملی برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است، رویداد ویتا در حوزه لیبتک (کسب و کارهای نوپای کتابداری و آرشیوی) با محوریت هوش مصنوعی و داده، از تاریخ ۱۴ تیر تا ۱۱ مرداد در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و با حمایت معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، سازمان فناوری اطلاعات ایران، شرکت همراه اول، مرکز نوآوری دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران و خبرگزاری ایرنا و با همکاری شتابدهنده نوین تک، در حال برگزاری است.
تهران- ایرنا- پس از آنکه در تاریخ ۲۶ تیر ۹۸ گام دوم رویداد ویتا با دعوت از تیمها و کارآفرینان در کتابخانه ملی آغاز شد، مراحل پیش شتابدهی رویداد با مشارکت حداکثری تیمها و منتورها ادامه یافت.
نظر شما