در این تفاهمنامه بر لزوم ارتقای صلاحیتهای فنی و حرفهای، توانمندسازی بنگاههای اقتصادی عضو اتاق استان، توانمندسازی اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان و افزایش بهرهوری از طریق آموزش عملی و کاربردی برای انسجام بخشی به آموزشهای شاغلین بخشهای صنعت، معدن، کشاورزی تاکید شده است.
همچنین این تفاهمنامه به منظور ایجاد همکاریهای دو جانبه، شناسایی و اجرای آموزش صنایع و حرفههای مختلف با موضوعات مختلف تنظیم شده است.
همکاری در ایجاد شبکههای استانی آموزشی با هدف ارایه خدمات آموزشی به بازارهای هدف، شناسایی و اجرای آموزشهای فنی و حرفهای در استان، استفاده از توانمندیهای طرفین به منظور توسعه آموزشهای مهارتی و بسترسازی ایجاد اشتغال مبتنی بر مهارت با توجه به ظرفیتهای طرفین از جمله اهداف این تفاهمنامه است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان جنوبی روز یکشنبه در آیین امضای این تفاهمنامه گفت: مراکز آموزش فنی و حرفهای میتوانند با ارتقای سطح مهارت کارکنان اتاق و شرکتهای عضو منجر به پیشرفت محصولات و تولیدات شوند.
محسن احتشام بر لزوم حرکت به سوی ارتقای مهارتهای شغلی تاکید کرد و افزود: اتاق بازرگانی برای کمک در کسب موفقیت محصولات تولید شده، حضور در بازارهای داخلی و بین المللی برای عرضه محصولات اعلام آمادگی میکند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی هم گفت: لازمه ورود به بازار و اشتغال، داشتن مهارت و حرفه است.
حسین خوشآیند افزود: یکی از مشکلات فنی و حرفهای استان بازاریابی و فروش محصولات است که امید است با این تفاهمنامه کارآموزان به بازارهای خارج از استان وصل شوند.
۷۵۵۷*۳۰۲۸
نظر شما