به گزارش سازمان بیمه سلامت، علی اکبر حق دوست در جلسه بررسی عملکرد دفتر نمایندگانی سازمان جهانی بهداشت در ایران که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: در این رابطه مباحث مختلفی مطرح شده و متخصصان سازمان جهانی بهداشت با وزارت بهداشت ایران همکاری خوبی داشتند.
حق دوست یادآورشد: رابطه بسیار خوبی بین وزارت بهداشت ایران و سازمان جهانی بهداشت در سطوح مختلف وجود دارد. این همکاریها بین مراکز درمانی و دانشگاههای علوم پزشکی نیز وجود دارد و پروژههای مختلفی با همکاری سازمان جهانی بهداشت در ایران انجام میشود.
وی ادامه داد: باید برنامههای اصلی ایران در حوزه تحریمها بازبینی شود تا برای آینده برنامه ریزی بهتری داشته باشیم.
مشاور مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: کنترل اولویتهای پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر و بهینه سازی بسته خدمات سلامت یکی از اولویتهای اصلی وزارت بهداشت و سازمانهای بیمه گر درمانی ایران است که برای گسترش آن به حمایت سازمان جهانی بهداشت نیاز داریم.
حق دوست بیان کرد: سال گذشته سازمان جهانی بهداشت در کشور عمان جلسهای برای گسترش مراکز همکاری چندجانبه برگزار کرد و به دنبال این هستیم که مراکز همکاری چندجانبه را در ایران نیز راه اندازی کنیم. سازمان جهانی بهداشت سال گذشته برای بیماری ایدز و هپاتیت، ۱۹ کارگاه در منطقه امرو برگزار کرد.
مشاور مدیرعامل سازمان بیمه سلامت افزود: وزارت بهداشت ایران در زمینه امور پناهندگان نیز کارهای زیادی انجام داده که باید در این راستا مرکز دانش مربوطه را ایجاد کنیم. در ایران ۶۰ دانشگاه پزشکی و ۶۰۰ مرکز تحقیقات علوم پزشکی وجود دارد که این موارد توانمندی زیادی در حوزه علوم و آموزش پزشکی ایجاد کرده است. با حمایت سازمان جهانی بهداشت میتوانیم تجربههای ایران در حوزه علوم پزشکی را در اختیار کشورهای دیگر قرار داد.
وی اظهار داشت: همچنین کمپهایی برای آموزش افغانها در ایران وجود دارد و آموزشهایی برای انجام آزمایشهای بالینی به این پناهندگان ارائه شده است.
نظر شما