۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۴۷
کد خبر: 83417016
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

وجود ۱۵ محله آسیب پذیر در هرمزگان

۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۴۷
کد خبر: 83417016
وجود ۱۵ محله آسیب پذیر در هرمزگان

بندرعباس- ایرنا- براساس آمارهای اعلام شده از سوی معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی هرمزگان، ۱۵ محله آسیب پذیر در این استان وجود دارد که این شمار آمار خوبی برای استان نیست و نیازمند ورود سریع دستگاه های متولی می باشد.

دستگاه های متولی باید اصلاح این محلات را در اولویت کاری خود قرار و برای هر محله مطالعات دقیق  و لازم را انجام دهند.

از سویی دیگر مردم نیز باید در زمینه اصلاح محلات آسیب پذیر مشارکت پررنگی داشته باشند زیرا معضل ها تنها مختص یک محله و منطقه از شهر نیست و  در صورت عدم توجه و درمان ، برخی از معضل ها گریبان گیر تمامی شهر خواهد شد.

‌سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان با تاکید بر اصلاح محلات آسیب پذیر استان، گفت: اصلاح این چنین محلاتی نیازمند کار گروهی، میدانی و زمان بر است و باید دانست که اصلاح حتی یک محله نیز گامی بلند در این عرصه خواهد بود.

عباس میرزاد شامگاه دوشنبه درنشست نظارت بر سازمانهای مردم نهاد استان،بیان داشت: باید در زمینه اصلاح محلات آسیب پذیر علاوه بر کار کارشناسی ، از تجربه موفق سایر استان ها استفاد کرد تا بتوان موفقیت حداکثری در این عرصه را به همراه داشت.

وی تصریح کرد: تلاش برای کاهش معضلات اجتماعی موجب مصونیت افراد جامعه در برابر آسیب هایی همچون اعتیاد و دیگر مسایل خواهد شد.

میرزاد تاکید کرد: باید تیم های مختلف متشکل از دستگاه های اجرایی و نظارتی متولی حوزه اجتماعی از محلات آسیب پذیر در ساعات مختلف شبانه روز بازدید کنند و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات اهالی اینگونه محلات قرار گیرند.

در این جلسه چهار طرح در قالب موسسه خیریه و سازمان مردم نهاد (در حوزه آسیبهای اجتماعی) به منظور ارائه مجوز و صدور پروانه تاسیس مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت با صدور پروانه تاسیس هر چهار طرح موافقت به عمل آمد.

راه اندازی ۱۳ پایگاه در محلات آسیب پذیر بندرعباس

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: تاکنون ۱۳ پایگاه در محلات آسیب پذیر بندرعباس با همکاری سازمان بهزیستی و دیگر دستگاه ها و کارشناسان متولی امور اجتماعی و فرهنگی راه اندازی شده است..

حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد در گفت و گو با ایرنا افزود: طبق تفاهم نامه ای که با وزارت کشور منعقد شده است، از سال گذشته این پایگاه ها کار خود را آغاز کرده اند و در هر یک از پایگاه ها یک مدیر روحانی جوان مستقر است.

وی بیان داشت: طبق این تفاهم نامه وزارت کشور ۱۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال به پایگاه های بندرعباس اختصاص داد که بخشی از این میزان صرف حق زحمه مدیران پایگاه ها و بخشی دیگر نیز برای انجام خدمات فرهنگی و اجتماعی صورت گرفت.

انصاری راد اظهار داشت: امسال اعتبارات برای اجرای این طرح قطع شده، لذا رضایت چندانی نداریم و امید است برای ادامه این طرح و رضایت مندی مردم و اقشار تاثیرگذار اعتبار اختصاص یابد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: به دنبال این هستیم که این پایگاه ها به نام پایگاه های «امام محله» تغییر یابد.

انصاری راد ابراز داشت: شناسایی خانواده های زندانیان جرائم غیرعمد و برنامه ریزی برای رهایی از زندان، شناسایی فرزندان طلاق و برگزاری دوره های آموزشی در این راستا و تبیین آثار ناشی از مصرف مواد مخدر برای خانواده ها ازمهم ترین وظایف پایگاه های محلات است.

«حاشیه نشینی، طلاق، اعتیاد، مفاسد اخلاقی و نقاط حاد و بحرانی (مناطقی با میزان بالای آسیب های اجتماعی) پنج آسیب جدی شناسایی شده در سطح ملی است که چهار آسیب نخست در هرمزگان دیده می شود.»

۷۱۹۸/۶۰۴۸

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha