گروه اطلاع رسانی بنابه رسالت خبری ایرنا، به عنوان خبرگزاری رسمی نظام، دولت و مردم، به منظور ایجاد پل ارتباطی در مسیر گسترش آگاهی سازی، با مروری بر برجسته ترین گزارش های پایگاه های خبری داخلی در طول شبانه روز گذشته، گزیده ای از این گزارش ها را انتخاب و منعکس کرده است.
پیشنهاد مبادله نفتکش ها نباید به صورت علنی مطرح می شد؛ با تشدید تنش ها میان ایران و انگلیس مواجه خواهیم شد
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب در گفتگو با قاسم محبعلی مدیرکل اسبق خاورمیانه وزارت خارجه،آورده است: این تحلیلگر مسایل سیاسی معتقد است که باتوجه به اظهارات امروز وزیر خارجه انگلیس، انتظار می رود تنش ها بین دو کشور افزایش یابد.
وزیر امور خارجه انگلیس امروز اعلام کرد: «هیچ گونه تبادل نفتکش ها با ایران وجود نخواهد داشت و آنها باید نفتکش ما را آزاد کنند.» ظاهرا این اظهارات در واکنش به سخنان اخیر روحانی رئیس جمهوری ایران است که گفته بود: «به دنبال ادامه تنش با برخی از کشورهای اروپایی نیسیتیم و چنانچه به چارچوبهای بینالمللی متعهد باشند و از اقدامات خلاف خود از جمله آنچه در جبل الطارق انجام دادند دست بردارند، پاسخ متناسبی نیز از ایران دریافت خواهند کرد.»
محبعلی در گفت گو با «انتخاب» با اشاره به رد پیشنهاد ایران از سوی انگلیس برای مبادله نفتکش ها، گفت: به طور طبیعی با تشدید تنش ها مواجه خواهیم شد. از سوی دیگر، دولتی هم در انگلیس سرکار آمده که از تندروترین دولت ها است، به خصوص وزیر خارجه آن که در اوج گیری اختلافات بین دو کشور اثرگذار است.
وی با بیان اینکه «بعید بود انگلیس به صورت مستقیم چنین پیشنهادی را بپذیرد»، گفت: این موضوع نیاز به یک مجموعه مقدمات داشت که شاید بهتر بود تمهیداتی در مورد این پیشنهاد در مذاکرات خصوصی پیش بینی می شد.
محبعلی با اشاره به تلاش ها برای وساطت میان لندن و تهران تاکید کرد: کشورهایی مثل عمان و میانجی گرها می توانند تلاش هایی برای حل مناقشه پیش آمده انجام دهند، اما از آنجا که ما با انگلیس روابط دیپلماتیک داریم، بهتر است به جای اظهارات علنی، از مسیر دیپلماتیک این ماجرا را پیگیری و حل و فصل کنیم.
دو وجه قانونی شدن تولید «بیت کوین»
پایگاه خبری فرارو در گفت و گو با کارشناسان فناوری اطلاعات آورده است: پس از کش و قوسهای فراوان بالاخره دولت با تولید بین کوین در ایران به صورت قانونی موافقت کرد، اما با تبصره، نرخ برق مزارع استخراخ ارزهای دیجیتال به صورت صادراتی محاسبه خواهد شد، همچنین تولید کنندگان حق خرید وفروش بیت کوین را در داخل کشور ندارند.
یاسر سلیمانی کارشناس فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه تصمیم هیئت دولت درباره بیت کوین از دو جهت قابل بررسی است، گفت: «جهت اول از منظر اینکه نرخ برقی که تولیدکنندگان بیت کوین میپردازند با توجه به حجم درآمدی که از این راه کسب میکنند، منطقی نیست و باید مورد اصلاح قرار میگرقت، از این زاویه تصمیم دولت قابل دفاع است.»
این کارشناس فناوری اطلاعات ادامه داد: «بی ضابطه بودن تولید بیت کوین از یک طرف و ارزان بودن قیمت برق از سوی دیگر باعث شده تا از کشورهای دیگر نیز برای تولید بیت کوین به ایران بیایند و به نوعی کشورمان بهشت استخراج ارز دیجیتال شده است.»
وی گفت: «این تعیین نرخ برق صادراتی برای تولید رمز ارزها باید زودتر از اینها صورت میگرفت تا شاهد تلف شدن سرمایههای ملی نباشیم، در حالی که سود این کسب و کار تنها به جیب عدهای میرود.
تولید بیت کوین به صورت پیمانکاری
این کارشناس بیان کرد: «کانالیزه کردن تولید بیت کوین از سوی دولت با اخذ مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت اقدامی درست است، چراکه آنها از برق ارزان برای استخراج استفاده میکنند، بنابراین اولا باید بهای برق خود را به صورت واقعی پرداخت کنند و دوما نیز باید استخراج رمز ارزها نیز قاعدهمند شود.»
وی با اشاره به وجه دوم تصمیم مبنی بر اینکه کماکان خرید و فروش بیت کوین ممنوع است، اظهار داشت: «این موضوع به هیچ عنوان منطقی نیست، اینکه شما بیاید تولید بیت کوین را قانونی کنید، اما خرید و فروش آن را همچنان ممنوع، محل سوال است.»
تصویب قوانین فناوریهای نوین گام به گام است
مهدی رزمی کارشناس فناوری اطلاعات نیز در گفتگو با فرارو گفت: در ظاهر این تصمیم دولت در باره تولید بیت کوین تناقض دارد، اما در عمل چنین مواردی طبیعی است، چراکه در حوزه قوانین مربوط به تکنولوژیهای نوین قدم به قدم موارد اصلاح میشود.»
رزمی با اشاره به اینکه تعیین نرخ برق صادراتی برای تولید بین کویت اولین گام است، اظهار داشت: «در مورد نحوه برخورد با ارزهای دیجیتال یک دوره گذار قانونگذاری خواهیم داشت که طی آن گرهها و تناقضات این قانون گام به گام رفع خواهد شد.»
چرا خاتمی اعتقادی به «تحریم» انتخابات ندارد؟؛ مخالفت «بهزاد نبوی» با طیف تندروی جریان اصلاحات و سختگیری شورای نگهبان!
تارنمای خبری تابناک در این گزارش آورده است: چندی پیش برخی اصلاح طلبان و در رأس آنان «سعید حجاریان» تئورسین جریان اصلاحات از حضور مشروط این جریان در انتخابات و «تحریم» انتخابات در صورت عدم تحقق خواسته ها و شروط شان سخن گفتند؛ موضوعی که برخی تحلیل گران آن را استراتژی و تاکتیکی برای عدم پاسخگویی در قبال عملکرد فراکسیون امید و اصلاح طلبان در عدم عمل به شعارهای انتخاباتی شات ارزیابی کردند و برخی هم آن را اهرمی برای فشار به برخی نهادهای حاکمیتی دانستند.
یکی از نقاطی که قطعا برای عمل به شروط و خواسته های اصلاح طلبان مورد اشاره قرار خواهد گرفت، شورای نگهبان است که البته «عباسعلی کدخدایی» سخنگوی این شورا در نشست خبری اخیر خود در واکنش به صحبتهای یکی از وزرای دولت اصلاحات درباره رد صلاحیتهای شورای نگهبان گفته بود: «ملاک شورای نگهبان اجرای مرّ قانون است و شورای نگهبان برای کسی فرش قرمز پهن نمیکند.» «تنها راهکار برای برگزاری انتخابات سالم و با مشارکت فراگیر، تبعیت از قانون است، نه فرافکنی و باجگیری با اتهام زدن به نهادهای قانون اساسی.»
اگرچه واکنش های مختلفی از سوی چهره های اصلاح طلب نسبت به موضع گیری سخنگوی شورای نگهبان صورت گرفته بود، اما برخی چهره های این جریان که مخالف نظراتی همچون مشارکت مشروط و یا تحریم هستند، موضع گیری های منتطقی تری در راستای منافع ملی اتخاذ کردند. به عنوان مثال، «بهزاد نبوی» در این خصوص گفته است: «شورای نگهبان این دوره باید فرش قرمز پهن کند.»
این چهره شاخص جریان اصلاحات در یک موضع گیری که به نظر می رسد از سر خیرخواهی است نقدی به سخنان سخنگوی شورای نگهبان کرده و با یادآوری این مساله که حضور پرشور مردم در انتخابات در شرایط فعلی به نفع کشور و حاکمیت است، گفت: «آقای کدخدایی اشتباه میکند. این دوره باید فرش قرمز پهن کند چون در این دوره انتخابات پرشور، برای حفظ امنیت ملی ضروری است.»
«بهزاد نبوی» که بر خلاف «سعید حجاریان» هیچ اعتقادی به حضور مشروط یا تحریم انتخابات توسط جریان اصلاح طلب ندارد و معتقد است که این جریان تاکنون هیچگاه دست به تحریم انتخابات نزده است، تاکید می کند که «در هیچ انتخاباتی نهتنها آقای خاتمی، بلکه اصلاحطلبها هم انتخابات را تحریم نکردهاند؛ حتی در انتخابات مجلس هفتم.»
جنجالهای مدیریتی در استقلال بالاخره تمام شد؟
وبگاه خبری خبرآنلاین در گزارشی نوشت: استقلال طی این چند وقت اخیر دو شکل کاملا متفاوت را در دو لایه فنی و مدیریتی اش تجربه می کند. قسمت فنی تیم به رهبری آندره آ استراماچونی روزهای آرامی را می گذراند و خود را برای حضور در لیگی که هنوز تاریخ شروعش معلوم نیست آماده می کند. اما در سطح مدیریت داستان کاملا متفاوت است و استقلال روزهای پر تنشی را طی مدت اخیر پشت سر گذاشته است. تنشی که شاید بخش قابل توجهی از آن ریشه در انتصاب های امیرحسین فتحی،مدیرعامل این باشگاه داشته باشد.
پس از اینکه محمدحسین زرندی،مدیر رسانه ای آبی ها از سمت خود کنار رفت،فتحی برای جانشینی او حامد حاجیلو را در نظر گرفت و سمت مدیریت روابط عمومی باشگاه را به او سپرد. حاجیلویی که که نشست خبری استراماچونی را هم مدیریت کرد اما همان زمان هم پرسش هایی جدی در مورد نحوه حضور او در استقلال به گوش رسید و خیلی ها معتقد بودند فتحی باید به گزینه های بهتر فکر کند.
در ادامه اما چالش های مدیریتی استقلال به اینجا ختم نشد و استعفای علی خطیر قسمت بعدی این ماجرا بود. خطیر که طی مدت زمان حضورش در استقلال چهره ای فعال نشان داده بود و رد پایش در تمام اقدامات و تصمیمات مدیریتی باشگاه دیده می شد،بعد از اینکه با وینفرد شفر به اختلافی عمیق خورد و در نهایت زمینه ساز حضور استراماچونی در ایران شد و دست آخر هم توانست پرونده پروپئیچ را در فیفا حل کند،از پست معاونت ورزشی باشگاه استقلال استعفا داد. استعفایی که ابتدا مشکلات خانوادگی عنوان شد اما در ادامه خود علتش را جلوگیری از ضربه خوردن تیم محبوبش اعلام کرد.
این اما پایان داستان استقلال در چارت مدیریتی نبود. انتصابی دیگر از سوی امیرحسین فتحی یک بار دیگر آتش تنش و اختلاف را در اطراف اردوگاه آبی روشن کرد. آن هم جایی که مدیرعامل تیم، با اضافه کردن یک پست مدیریتی در باشگاه به نام "معاونت فرهنگی و امور رسانه ای" وحید ایمانی را برای این سمت برگزید. وحید ایمانی که به سبب موضع گیری های سیاسی خود مورد توجه همه قرار گرفت و بلافاصله عده ای به مخالفت با او و عده ای هم به حمایت از او برخاستند اما در این میان نکته قابل توجه این بود که این انتصاب با کدام منطق و دلیل صورت گرفت و فرد انتخاب شده چه رزومه دقیق و روشنی در حوزه فرهنگ و رسانه داشت و برنامه اش برای پیشرفت استقلال در این حوزه ها چه بود؟ این ها سوالاتی بود که در جنجال های به وجود آمده پس از این انتصاب گم شد و در نهایت هم ایمانی هجمه ها علیه خود را به ضدانقلاب،سلطنت طلبان، مجاهدین، لیبرال ها، اصلاح طلبان و فتنه گران ربط داد و در نامه ای به فتحی از سمت خود استعفا کرد.
انتخاب نوریفر؛سکانس پایانی
آخرین اتفاق در قسمت مدیریتی باشگاه استقلال انتخاب محمد نوری فر به عنوان مدیر رسانه ای این باشگاه بود. نوری فری که پیش از این هم عهده دار این سمت بوده،حالا یک بار دیگر با حکم فتحی به استقلال برگشته و قرار است در حوزه رسانه ای باشگاه فعالیت کند. انتخابی که بر خلاف تصمیمات قبلی چندان تنش زا نبود و حالا باید دید با جدایی مهره های حاشیه ساز در قسمت های مختلف از باشگاه استقلال و حضور چهره های با سابقه آیا این تیم بالاخره رنگ آرامش را خواهد دید یا باز هم تنش و اختلافی جدید فرصت جلو رفتن را از آبی های پایتخت سلب می کند؟
اگر متهم به دیکتاتوری و فحاشی نمیشویم، چند نکته و سوال از سازندگان «قدیس»
وب سایت خبری عصر ایران در این گزارش آورده است: مستند قدیس ساخته حسین لامعی از زمان پخش آن در هفته گذشته تا به امروز جنجالهای زیادی به همراه داشته است، در رسانهها و فضای مجازی هم به اندازه کافی به آن پرداخته شده است و بحثهای موافقان و مخالفان آن دیگر نکته تازهای برای گفتن ندارد. فقط محسن یزدی قائم مقام شبکه ۳ روز یکشنبه (۶ مرداد) به منتقدان این مستند جواب داده است.
یزدی در بخشهایی از این جوابیه گفته است: «نسخه اصلی مستند «قدیس» در فضای مجازی وجود دارد و میشود آن را با نسخه پخش شده از تلویزیون مقایسه کرد. مخاطب با این مقایسه متوجه خواهد شد که هیچ تغییر محسوسی در محتوا ایجاد نشده است. [...] فضای روشنفکری در ایران برای همه آشناست و اغلب این افراد دیکتاتورهای فحاشی هستند که کوچکترین نقد را در مورد خود و مسایل مورد علاقهشان را بر نمیتابند.
شبکه سه، یک مستند درباره احمد شاملو پخش کرد و او را با دوستانش که اغلب از بزرگان روشنفکری در ایران هستند نقد کرد اما جواب این نقد، سراسر فحاشی و بیادبی بود و حتی یک نفر از این جماعت متمدن هم برای رد گم کردن به نقد مستند نپرداخت.»
این بخشها از جواب ایشان و اظهار نظرشان درباره روشنفکران واقعا با هیچ معیار و منطقی موجه نیست و به قائم مقام سیما باید گفت این گزیده تصاویر کنار هم چیده شده را نباید فیلم مستند خواند. بحث ایدئولوژی یا جهتگیری پشت قدیس بر ضد شاملو نیست بلکه ضعف ساختاری و فرمی «قدیس» است که شما آنرا فیلم میخوانید ولی واقعا فیلم مستند کجا و این «قدیس» کجا؟
حسین لامعی (کارگردان) همان روز بعد از پخش فیلمش هم گفته بود که فیلم مرا سانسور نه بلکه سلاخی کردند و از زمان پخش این مستند تا به امروز بارها اعلام کرده است: «فریاد زدم که این مستند «مال من» است و اجازه نمیدهم. ولی قدرت دست آنان بود نه من، و سرانجام کردند آنچه نبایست. این حرفها عین واقعیت است. واقعیتی که برای دیگران تنها «خبر» است، برای من «غصه» و «اندوه». ماحصل چهار سال زحمتم را، خودسرانه بر باد دادند. آنها که نه «شعر» مسئلهشان است نه «هنر».
سوال دیگر از قائم مقام شبکه ۳ این است که کارگردان قدیس ادعا دارد که تلویزیون بدون اجازه فیلم او را پخش کرده است، آیا این واقعیت دارد؟ اگر واقعیت دارد چرا دست به چنین کاری زدهاند؟ اگر واقعیت ندارد چرا لامعی چنین ادعایی دارد؟ چرا تلویزیون در برابر این ادعای لامعی سکوت کرده است؟ آیا لامعی راهنمای راست زده و به چپ پیچده است؟
رازینی مطرح کرد: جزئیات رسیدگی به پرونده تخلفات جنگ به دستور امام، محاکمه منافقین در عملیات مرصاد، نظر امام و شهید بهشتی در مورد خلخالی و...
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران در گفت و گو با حجت الاسلام و المسلمین علی رازینی عضو سابق مجلس خبرگان رهبری، آورده است: به مناسبت سالگرد حکمی که حضرت امام(ره) دوم مرداد ماه سال ۱۳۶۷، در خصوص تشکیل دادگاه ویژه تخلفات جنگ، به حجت الاسلام و المسلمین علی رازینی داده اند، برای بازخوانی و مرور حوادثی که منجر به صدور این حکم شد و همچنین ثمراتی که این حکم برای کشور داشت، با او دیدار و گفت و گو داشتیم.
عضو سابق مجلس خبرگان رهبری که اکنون ریاست شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور را بر عهده دارد، در منزل خود پذیرای ما بود و سؤالات مهمی را در خصوص حکم امام برای تشکیل دادگاه ویژه تخلفات جنگ، عملیات مرصاد، محاکمه منافقین و... از او پرسیدیم و رازینی هم به عنوان رئیس وقت سازمان قضایی نیروهای مسلح با سعه صدر به تمام سؤالات ما پاسخ داد.
حضرت امام در حکمی که برای شما صادر کردند می فرمایند: جناب حجت الاسلام آقای علی رازینی، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح جنابعالی موظف میباشید: ۱- دادگاه ویژه تخلفات جنگ را در کلیه مناطق جنگی تشکیل و طبق موازین شرع بدون رعایت هیچ یک از مقررات دست و پاگیر به جرایم متخلفان رسیدگی نمایید.
۲- هر عملی که به تشخیص دادگاه موجب شکست جبهه اسلام و یا موجب خسارت جانی بوده و یا میباشد مجازات آن اعدام است. و السلام. چه اتفاقاتی در جبهه ها باعث صدور این حکم توسط حضرت امام شد؟ آیا حضرتعالی بعد از صدور این حکم با امام ملاقاتی داشتید؟ اگر ملاقاتی داشتید، چه گفته شد و بعد از آن چه تصمیماتی گرفتید؟
من از شما تشکر می کنم که به فکر احیای میراث گرانبهای امام هستید و مطالبی که امام فرموده اند را پیگیری و بازخوانی می کنید. پاسخ این سؤال مستلزم یکی دو مقدمه است که در فضای آن مسأله قرار بگیریم تا بتوانیم مفهوم فرمایش حضرت امام (ره) را بهتر بیندیشیم.
اولا در همه سیستم های حکومتی، در کنار دستگاه قضایی عمومی که به مسائل قضایی کشور رسیدگی می کند و دادگاه عمومی نامیده می شود، دادگاه های ویژه و تخصصی پیش بینی شده است. این امر دلایل مختلفی هم دارد که فعلا فرصت ورود به آنها نیست؛ به دلیل تخصصی بودن یک موضوع دادگاه خاصی برای آن تشکیل می شود و یا به دلیل طبقه بندی مطالبی که در آن هست. یعنی دلایل متعددی باعث می شود که این دادگاه ها وجود داشته باشد.....
این امر دلایل مختلفی هم دارد که فعلا فرصت ورود به آنها نیست؛ به دلیل تخصصیبودن یک موضوع دادگاه خاصی برای آن تشکیل میشود یا بهدلیل طبقهبندی مطالبی که در آن هست؛ یعنی دلایل متعددی باعث میشود که این دادگاهها وجود داشته باشد....
تشکیل این دادگاه درخواست خود فرماندهان جنگ بود؟
بله. برای آنکه قاطع عمل شود و اگر کسانی کوتاهی یا خیانت کردهاند، محکم برخورد شود و اعلام هم شود تا سایرین مقداری جدیتر باشند. این موضوع خدمت امام منتقل شده بود. من از طریق مرحوم حاج احمدآقا مطلع شدم که امام این رفع گره را به مرحوم آیتالله موسویاردبیلی (رئیس وقت شورای عالی قضائی) منعکس کردهاند.
چون در آن زمان قانون اساسی بازنگری نشده بود و عنوانی به نام رئیس قوه قضائیه نداشتیم، صدر مسئولیتهای قضائی با رئیس دیوان عالی کشور بود که منصوب حضرت امام بود. اولین رئیس دیوان عالی کشور ما آیتالله شهید بهشتی بودند که در حادثه هفتم تیر به شهادت رسیدند.
برخورد متفاوت پلیس دو کشور با فرد شرور و شکست پلیس ایران!
وب سایت خبری تابناک گزارش داد: طی ساعات اخیر ویدئویی دیگر در شبکههای اجتماعی دست به دست میشود و توجه ایرانیان را به خود جلب میکند که روایت مشابهی دارد و در آن نیز، شاهد شاخ و شانه کشی یک فرد قانون شکن برای ماموران پلیس هستیم. اتفاقی که در آمریکا به وقوع پیوسته و فرجامش با تصورات ما از رویداد وطنی، متفاوت است. تفاوتی چشمگیر که یک نکته بسیار مهم و کلیدی دارد...
شرور قمه به دست برای پلیس رجز میخواند و گاه به سمت ماموران خیز بر میدارد و فحاشی میکند و در مقابل پلیس عقب مینشیند.
این برشی از ویدئویی است که روز گذشته در فضای مجازی منتشر شد و بازتاب وسیعی در کشورمان داشت. فیلمی کوتاه که نه تنها زمان و مکانش نامشخص است، که حتی فرجام ماجرا در آن مشخص نیست، ولی با این وجود بازار نتیجه گیری از آن بسیار داغ است.
برخی نتیجه گرفته اند که قوانین و مقررات راه اعمال قانون را بروی ماموران انتظامی بسته و بعضی تاکید دارند که در موارد ساده تر، شدت عمل بیشتری از پلیس کشورمان دیدهاند و در نتیجه، ماموران حاضر در بطن ماجرا در برخورد با شرور مسلح کوتاهی کرده یا دست کم، بیش از میزان مورد نیاز مراعات کردهاند.
افزون بر اینها، شماری نیز ترجیح داده اند برخی رویدادهای دیگر را که ماموران نیروی انتظامی در آنها نقش ایفا کرده اند را مرور کرده و به واسطه این ویدئو، بر برخی فرضیهها و ادعاها مهر تایید یا ابطال بزنند و افزون بر ایشان، کم نیستند کاربرانی که ماجرا را فراتر از مامور قانون و فرد قانون گریز تفسیر کرده و پای مسائل اقتصادی و معیشتی و حتی فرهنگی را به تحلیل گشوده اند.
البته این پایان راه نیست چراکه طی ساعات اخیر ویدئویی دیگر در شبکههای اجتماعی دست به دست میشود و توجه ایرانیان را به خود جلب میکند که روایت مشابهی دارد و در آن نیز، شاهد شاخ و شانه کشی یک فرد قانون شکن برای ماموران پلیس هستیم. اتفاقی که در آمریکا به وقوع پیوسته و در شرح آن آمده: فردی با چاقو وارد اداره پلیس میشود و از ماموران میخواهد که به وی شلیک کنند اما...
دانشکده خبر با شکایت بنیاد مستضعفان پلمب شد!؛ تکمیلی: فک پلمپ با قرار سه هفتهای
وبسایت خبری تابناک گزارش داد: دقایقی پیش دانشکده خبر تهران، وابسته به خبرگزاری جمهوی اسلامی (ایرنا) پلمب شد؛ رویدادی که ظاهرا ریشه در شکایت بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی دارد.
آن گونه که از این دانشکده خبر میرسد، هم اکنون ضابطین در حال پلمب برخی اتاقهای دانشکده هستند و هنوز این ساختمان کامل پلمب نشده است؛ فرایندی که با اعتراض برخی دانشجویان و کارکنان این مجموعه به ضابطین اجرای این حکم همراه است.
فضایی تنش زا که به محدوده میدان ولیعصر (عج) نیز تا حدودی سرایت کرده و جلب توجه عابران را به دنبال داشته تا این پرسش به وجود آید که دلیل چنین تصمیمی چیست و چه کشمکشهای پررنگی در پشت پرده در جریان بوده که در نهایت به صدور حکم پلمب منجر شده است؟
پرسشی که برخی حاضران در صحنه پاسخ جالب توجهی در خصوص آن مطرح کرده و تأکید دارند دلیل این رویداد قهری، تعویق پرداخت اجاره این ساختمان است؛ تعویقی که احتمالا طولانی مدت بوده و بعید نیست به تغییر و تحولاتی که اخیرا در بنیاد مستضعفان رقم خورده نیز بی ارتباط باشد.
تکمیلی: فک پلمب و امهال به بدهکار
ساعتی پس از انتشار این خبر، دستور فک پلمب این دانشکده صادر و اجرا گردید و خبر رسید که این تصمیم در راستای مهلتی رخ داده که به مسئولان دانشکده داده شده تا بدهی های معوق شان را به بنیاد مستضعفان بپردازند.
در پی این اتفاق، توئیتی در صفحه منتسب به فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی منتشر شد که در آن تاکید شده: «عمدا از دانشکده خبر شروع کردیم تا خبرش به گوش همه برسد عزم جدی است اموال مستضعفان دست هر مقام و منصبی باشد باید برگردد.»
در ادامه این توئیت یادآوری شده که مهلت در نظر گرفته شده برای پرداخت معوقات، پایان مردادماه در نظر گرفته شده و تاکید شده که در صورت پرداخت نشدن معوقات تا این تاریخ، بار دیگر پلمب این دانشکده در دستور کار قرار خواهد گرفت.
روشهای عجیب تبلیغ بیمه در سالنهای مترو
وب سایت خبری فرارو گزارش داد: آنطور که بازاریاب بیمه توضیح میدهد، شرایط بازنشستگی کوتاهمدت به این شکل است که شما برای ۱۰ سال حق بیمه پرداخت میکنید و بعد از ۵۰ سالگی میتوانید از شرکت بیمه سرمایه بازنشستگی بگیرید. همینجا دست بازاریاب برایمان رو میشود. او میگوید در مدت ۱۰ سال بازنشسته میشویم، در حالی که بعد از پرداخت ۱۰ قسط حق بیمه، باید حداقل ۵۰ سالمان باشد تا بتوانیم از مزایای بازنشستگی استفاده کنیم
امروز به محض ورودم به مترو توجهم به سر و صدایی در سالن فروش بلیت جلب شد. بازاریابهای بیمه هر کدامشان یک طرف سالن غرفه زده بودند و تبلیغ بیمه میکردند: بیمه زنان خانهدار، ۱۰ ساله بازنشسته شوید، ماهانه چهار میلیون مستمری بگیرید و ... هر کس صدایش بلندتر، مشتریهایش بیشتر! هر کدام از بازاریابها روش مخصوصی برای تبلیغ بیمه دارند. با اینکه کلی دیر از خواب بیدار شده بودم و باید هر چه زودتر به محل کار میرفتم، چند دقیقه صبر کردم تا ببینم بازاریابهای بیمه در مترو چطور میخواهند مشتریشان را برای خرید بیمه عمر و بازنشستگی ترغیب کنند.
مستمری چهار میلیونی با پرداخت ۵۰۰ تومان در روز
یکی از بازاریابها در همان جمله اول موفق شد من را به خرید بیمه عمر و بازنشستگی ترغیب کند. روزی ۵۰۰ تومان حق بیمه بده، ماهی چهار میلیون حقوق بگیر! .....
داستان این است که این شرکت بیمه سه طرح پیشنهادی ارائه کرده که در آن با پرداخت حق بیمه یکجا، اگر خدایی نکرده یک روز در اثر حادثه دار فانی را وداع گفتیم، این شرکت بیمه به مدت پنج سال به بازماندههای ما مستمری ماهانه خواهد داد. به عبارتی آن پیشنهاد شگفت انگیز مستمری پنج ساله، صرفا زمانی عملی میشود که بمیریم! شرایط این بیمه به شکلی است که در بسته اول ۱۲۰ هزار تومان پرداخت میکنید و از آن روز تا یک سال تحت پوشش بیمه قرار میگیرید. در چنین حالتی اگر در یک سال بر اثر حادثه فوت کنید، ماهانه دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به شما پرداخت میشود. مبلغ حق بیمه در بسته دوم ۱۸۰ هزار تومان است و در این صورت بعد از مرگتان شرکت بیمه تا پنج سال به بازماندهها ماهی سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان مستمری میدهد. طرح سوم به ازای پرداخت ۲۲۲ هزار تومان، بعد از فوت بر اثر حادثه به مدت پنج سال چهار میلیون تومان مستمری میگیرید. متوجه شدید؟ اصلا بحث پرداخت روزانه مطرح نیست و کل حق بیمه را باید همان روز اول پرداخت کنید. تازه اگر مبلغ ۲۲۲ هزار تومان را بر ۳۶۵ روز سال تقسیم کنید میبینید حق بیمه روزانه ۶۰۰ تومان محاسبه میشود و نشان میدهد بیمهگذار یا این مبلغ را رند کرده، یا از حق بیمه طرحهای مختلف میانگین گرفته است.
جرزنی شمسایی به سبک فالکائو؟
به گزارش وبسایت خبری پارسینه؛ وحید شمسایی دو سالی است که از فوتسال فاصله گرفته و باوجود قهرمانی های متعدد در لیگ برتر ( که دو فصل آخر به عنوان مربی- بازیکن به این مهم رسید) فعلا قصد ندارد حضوری در زمین مسابقه داشته باشد.
شمسایی هفته گذشته با حضور در برنامه «عصر جدید» اعلام کرد که به زودی رکورد آقای گلی را از مهاجم برزیلی یعنی فالکائو پس خواهد گرفت و بار دیگر این عنوان را برای ایرانیها به ارمغان میآورد. این خبر موجی از شادی و البته انتقاد را به همراه داشت چرا که شمسایی بیش از هفت سال است که در تیم ملی حضور ندارد، اما هیچگاه به صورت رسمی از دنیای بازی خداحافظی نکرده است. شمسایی با رسانهای کردن این موضوع عملا اعلام کرد که رفتار مشابه فالکائو را انجام خواهد داد چرا که این بازیکن برزیلی سه بار از دنیای فوتسال خداحافظی کرد، اما با همکاری و البته همراهی فدراسیون فوتبال برزیل به تیم ملی بازگشت تا رکورد شمسایی را بدست بیاورد!
این صحبت شایعات زیادی را مطرح کرد که تیمی قرار است مقابل ایران قرار بگیرد؛ شایعه صحت داشت و تیم ملی فوتسال قطر که تیمی ضعیف در اسیا است ۱۲ و ۱۳ شهریور وارد ایران میشود تا شمسایی بتواند در این دو مسابقه هشت گل عقب افتاده را جبران کند.
گفتنی است فالکائو سه بار از تیم ملی برزیل خداحافظی کرد، اما به دلیل اینکه بتواند رکورد شمسایی را بزند به تیم ملی بازگشت و با دیدار مقابل جزایر سلیمان و زدن ۱۲ گل توانست برترین گلزن جهان در این رشته ورزشی لقب بگیرد.
حالا شمسایی بعد از غیبت هشت ساله از تیم ملی میخواهد با ترفند فالکائو رکورد خودش را پس بگیرد. باید دید ایا این اخرین حضور شمسایی در تیم ملی است یا باز هم به دلیل بازگشت فالکائو، او هم دوباره پیراهن ایران را خواهد پوشید؟
واکنش فوتبالیها به مهاجرت مزدک میرزایی؛ هاشمی طبا: هیچ بهانهای برای همکاری با شبکههای تلویزیونی معاند قابل قبول نیست؛ فنایی: شایستهسالاری فراموش شده؛ کفاشیان: کار اشتباهی بود
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز در بررسی ابعاد ماجرای خروج آقای گزارشگر نوشت: حدود دو هفته پیش بود که خبر فروش اموال و اتومبیل مزدک میرزایی گزارشگر با سابقه ورزشی شبکه سوم سیما در شبکههای اجتماعی پیچید. از همان آغاز بسیاری متوجه شده بودند که مزدک میرزایی احتمالا تمایل دارد تا از کشور برود. ماجرا به شکلی پیچیده شده بود که ابتدا یک اکانت اینستاگرامی که مدعی ارتباط با این گزارشگر بود، خبر رفتن او و همکاری وی با تلویزیون ایران-اینترنشنال در انگلستان را منتشر کرد و روزنامه «دنیای اقتصاد» نیز یکم مردادماه ادعای خارج کردن بخشی از آرشیو شبکه سوم سیما توسط او را مطرح ساخت. اما اندکی بعد یک اکانت اینستاگرامی دیگر که آن نیز مدعی مدیریت شدن از سوی میرزایی بود، خبری مبنی بر تکذیب حضور او در این شبکه را مطرح ساخته و مدعی شد که مزدک برای مسافرت از کشور خارج شده است. در همین اثنا بود که شنبه این هفته جعلی بودن حساب کاربری اینستاگرامی دوم نیز تایید شد.
این درحالی است که پنجم مردادماه روزنامه کیهان در گزارشی خواستار شناسایی و برخورد با کسانی که آنان «حامیان مزدک میرزایی را در صداوسیما شناسایی شوند» به پوشش شبکههای سعودی از خبر خروج میرزایی اشاره کرد و مشکل را در مرکز صیانت و مرکز گزینش صداوسیما معرفی کرد، زیرا آنها با رصد صحیح میتوانند از ورود افرادی که استعداد تکرار اقدام مشابه دارند جلوگیری به عمل آورند. روزنامه کیهان چندی پیش نیز میرزایی را در بحث قراردادهای برنامهسازی به حاشیههای مالی نیز متهم ساخته بود. با این حال، محمدجعفر صافی اولین مدیر شبکه سوم سیما اخیرا در مصاحبهای با «همشهری» مهاجرت مزدک را یک اشتباه بزرگ خواند اما در عین حال تأکید کرد که «این مهاجرتها و خانهنشینیها محصول سوءمدیریت مدیرانی است که این روزها به اشتباه در جامجم نشستهاند». وی با رد این دیدگاه که مشکل از استعدادیابی و جذب کسانی مانند میرزایی است، نقدها به هستههای گزینش صداوسیما در آن سال را نابجا توصیف کرد.
بازخورد خبر در درون سازمان
در بین صداوسیماییها کمتر کسی به خبر خروج مزدک میرزایی واکنش نشان داد، اما «آزاده نامداری» مجری پرحاشیه صداوسیما -که خود مدتهاست بخاطر برخی حواشی پیشآمده ناشی از سفرش به خارج از کشور مدتهاست از صحنه تلویزیون کنار رفته- در صفحه شخصی خود در این باره نوشت: «برای آقای میرزایی آرزوی سلامتی میکنم، ایشون حق دارن برای زندگیشون هر تصمیمی بگیرن به کسی هم مربوط نیست. حرف من اینه ما کی این همه عوض شدیم؟» در این رابطه جواد خیابانی از گزارشگران و مجریان با سابقه ورزشی در نامهای سرگشادهای، انتقاداتی به سازمان صداوسیما و مزدک میرزایی مطرح کرد. وی در این نامه نوشته بود: «شاید دلم میخواست مزدک قبل از مهاجرت با من مشورت میکرد، اما حتما خودش کاری کرده که دوست میداشته پس قضاوتش نکنیم. اما کاش مزدک از طرف سازمان حمایت میشد. البته این هم قضاوت است، چون اصلا نمیدانم که مزدک چرا رفت و نمیدانم قرار است چه کند؟ دوست دارم هر جا که هست همانی بشود که خودش دلش میخواهد بشود».
واکنش اهالی فوتبال به خروج جنجالی
«علی کفاشیان» رئیس سابق فدراسیون فوتبال نیز در واکنش به این خبر به «نامه نیوز» گفت: من با کاری که آقای مزدک میرزایی انجام دادند مخالف هستم و به نظرم کار اشتباهی بود، شرایط فعالیت برای فعالان رسانهای در حوزه ورزش محیاست و حالا اگر یکی از بخشها با ما مشکل پیدا کند، دلیل بر این نمیشود تا ما از کشور قهر کنیم و برویم. ظرفیتهای دیگری برای فعالیت قطعا وجود دارد که بهنظر میرسد باید از آنها استفاده شود.
همچنین «مصطفی هاشمیطبا» رئیس سازمان تربیت بدنی دولت اصلاحات و سازندگی نیز در گفتوگویی با خبرنگار «نامه نیوز» اظهار کرد: بنده از مشکلات صداوسیما آگاه هستم و برخی تنگنظریها وجود دارد، ولی هر اتفاقی هم بیفتد باز هم هیچ بهانهای برای همکاری با شبکههای تلویزیونی معاند قابل قبول نیست. وی با تاکید بر اینکه نمیتواند صحت خبر همکاری شخص مزدک میرزایی را تایید کند، گفت: مسئله در اینجا شخص ایشان یا افراد نیست، بلکه مخاطب حرف من عمومی است و در همه سطوح ورزشی و غیر ورزشی ما باید منافع ملی و خدمت به جامعهای که درآن تربیت یافتیم را لحاظ کنیم.
ایجاد منطقه آزاد انسانی- مذهبی؛ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: ایجاد این منطقه از نظر اقتصادی و سیاسی به نفع ایران است
پایگاه خبری اطلاع رسانی شفقنا در گفت و گو با اصغر مسعودی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، آورده است: وی ایجاد منطقه آزاد سیاسی و مذهبی را از لحاظ اقتصادی و سیاسی به نفع ایران دانست و گفت: همه کسانی که عاشق ایران هستند و قلبشان برای ایران آباد میتپد ممکن است ایراد و اشکالاتی به اصل نظام داشته باشند، اما وطنشان را دوست دارند لذا باید بتوانند وارد ایران شوند.
اصغر مسعودی در رابطه با لزوم ایجاد منطقه آزاد انسانی و مذهبی اظهار کرد: من آرزو میکنم دنیا و کشور ما به گونه ای باشد که همه ایرانیانی که عاشق ایران و وطنشان هستند بدون هیچ محدودیتی بتوانند به همه جای ایران سفر کنند.
او بیان کرد: ممکن است عده ای از مهاجرین، مشکلات سیاسی و قضایی داشته باشند، اما روح حاکم بر قوانین اسلامی و مردم، رحمت گونه و محبت آمیز است و برخوردهای اسلامی هم بر اساس محبت شکل میگیرد. همه کسانی که عاشق ایران هستند و قلبشان برای ایرانی آباد میتپد ممکن است ایراد و اشکالاتی به اصل نظام داشته باشند، اما وطنشان را دوست دارند لذا باید بتوانند وارد ایران شوند.
نماینده مردم نیریز و استهبان ادامه داد: اگر خانواده های این افراد در داخل ایران باشند باید شرایط برای حضور آنها در کشور فراهم شود. به جای اینکه در کشورهای همجوار خانواده هایشان را ملاقات کنند شرایطی فراهم کنیم که این ملاقات در داخل کشور انجام شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در خصوص مهاجرینی که مشکلات سیاسی و قضایی دارند، گفت: مشکلات این افراد می تواند با نگاه رأفت آمیز قوه قضاییه حل شود و ما فراتر از منطقه خاص انسانی میتوانیم به این پیشنهاد بپردازیم.
مسعودی در پایان خاطرنشان کرد: بعضاً خانواده ها برای رفتن به خارج از کشور با مشکلات مالی و مسایل سیاسی مواجه می شوند و بخش زیادی از ارز کشور هم به خارج منتقل می شود؛ لذا ایجاد این منطقه از نظر اقتصادی و سیاسی به نفع ایران است.
نظر شما