فاطمه آیرم روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۹ هزار و ۴۳۶ راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه ماکو با نظارتهای بهداشتی و شرعی ذبح شد که هشت هزار و ۲۰۱ راس از این تعداد را دام سبک و یک هزار و ۲۳۵ راس را دام سنگین تشکیل میداد.
وی بیان کرد: کشتارگاه ماکو نیمهصنعتی و مشابه کشتارگاههای دهه ۷۰ کشورهای اروپایی است و پس از کشتار، لاشههای دام به مدت ۱۸ ساعت در سردخانه ۲ تا چهار درجه سانتیگرادی نگهداری و با استفاده از خودرو یخچالدار بین مراکز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشکی توزیع میشود.
وی با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم میتوانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
ماکو با بیش از ۱۰۰ هزار نفر جمعیت به لحاظ جغرافیایی در داخل محدوده منطقه آزاد ماکو قرار دارد.
نظر شما