سکینه الماسی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا با بیان این مطلب افزود: با توجه به اینکه امسال، سال «رونق تولید» نامگذاری شده و از طرفی، رکود اقتصادی، مشکلات معیشتی و درآمدی مردم و بحث تحریمها نیز مطرح است؛ شرکتهای دانشبنیان به واسطه اینکه جمعی از نخبگان این شرکتها را تاسیس کرده و در این راستا کارهای اساسی هم انجام دادهاند، میتوانند به بهبود اوضاع اقتصادی کشور کمک کنند.
وی تصریح کرد: شرکتهای دانشبنیان میتوانند در شرایط فعلی که مشکلات اقتصادی و تحریمها فشار زیادی بر مردم وارد کرده است، با کمک علم و تکنولوژی که در اختیار دارند و البته با حمایتهای دولت، در عرصه تولید ورود کنند.
الماسی با بیان اینکه امروز با توجه به جایگاه ویژهای که شرکتهای دانش بنیان در عرصههای علمی و فناوری کسب کردهاند باید حمایت بیشتری از آنها صورت گیرد، گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان حامی مالی این شرکتها باید تسهیلات بیشتری نسبت به گذشته برای حمایت از این شرکتها ارائه کند تا این شرکتها بتوانند روی پای خود بایستند و فعالیت اصلی و رسالت خود را انجام دهند. اگر از این شرکتها حمایت نشود به طور حتم نمیتوانند به فعالیت خود آنطور که باید و شاید ادامه دهند.
نماینده کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی، از صندوق نوآوری وشکوفایی خواست در سال رونق تولید و در شرایط سخت تحریمها، حمایت بیشتری در قالب ارائه تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان صورت گیرد.
وی کار شرکتهای دانشبنیان را تولید محصولات فناورانه عنوان کرد و گفت: اکثر نیروهای تشکیلدهنده این مجموعهها را جوانان تشکیل میدهند، در شرایط فعلی جوانان ما مشکلات اقتصادی دارند و دستشان خالی است و با کمبود امکانات مالی نمیتوانند ادامه فعالیت دهند و اگر حمایت مالی نشوند، مطمئناً فعالیتشان نیمهکاره مانده و به جای تولید دانش به تعداد افراد بیکار اضافه خواهد شد.
الماسی اظهار داشت: همه صندوقها به ویژه صندوق نوآوری و شکوفایی باید فرایند تسهیلات و بازپرداخت آن را آسانتر کرده و مبلغ وام به شرکتهای دانشبنیان را افزایش دهند.
نظر شما