حبیب ابراهیمپور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تشریح اهداف رویداد شتاب افزود: توسعه زیست بوم صنایع خلاق در کنار توسعه زیست بوم شرکتها و موسسات دانشبنیان اهمیت زیادی دارد.
وی بر لزوم توجه فعالان این حوزه جهت برخورداری از ظرفیتهای پارک علم و فناوری استان تاکید کرد و گفت: یکی از اهداف این رویداد که بصورت تخصصی برگزار میشود شناسایی و توانمندسازی ایدههای برتر و همچنین ترویج فرهنگ نوآوری و خلاقیت در سطح استان است.
ابراهیمپور با اشاره به ایجاد کارخانه نوآوری افزود: این کارخانه با هدف توسعه و بسترسازیهای لازم برای جلب مشارکت سرمایهگذاریهای بخش خصوصی و شتاب دهندههای استانی ایجاد شده است.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل همچنین با اشاره به اینکه تاکنون ۷۸ طرح و ایده فناوری در قالب هسته فناور استان شناسایی و قابلیت اجرا یافته است ، ادامه داد: برای ایجاد این کسب و کارهای فناورانه حوزه پارک علم و فناوری استان تسهیلات ۳۰ تا ۱۰۰ میلیون تومانی با سود کم در نظر گرفته شده است.
ابراهیمپور با بیان اینکه توسعه شرکتهای دانشبنیان با نگاه صادرات محور دنبال میشود، گفت: ۲۱ شرکت در این حوزه فعال هستند که در تولید محصولات صادرات محور فعالیت دارند.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل ادامه داد: محصولات ۴۶ واحد پارک علم و فناوری اردبیل در حال تجاریسازی است که در آینده سبب اشتغال و ارزآوری بیشتر در استان میشود.
ابراهیم پور با بیان اینکه تلاش میشود هستههای فناور در لایههای جامعه تأثیرگذار باشند، افزود: حمایت از محصولات و خدمات دانشبنیان برای تجاریسازی و همکاری با مراکز علمی و پژوهشی جهت هدایت نتایج پژوهشهای کاربردی در ارائه محصولات و خدمات از اهداف و وظایفی است که از سوی پارک علم و فناوری دنبال میشود.
او بیان کرد: علاوه بر این تمرکز بر صادرات کالا و خدمات دانشبنیان و توسعه خدمات علمی و فنی، اقتصادی و تجاری برای فناوران در راستای توسعه محصولات و خدمات دانشبنیان و تمرکز بر جذب و پذیرش ایدههای نو و فناورانه از دیگر اهداف پارکهای علم و فناوری است.
وی ترویج فناوریهای کشاورزی را از اهداف اصلی پارک علم و فناوری استان اردبیل ذکر کرد و گفت: هر چند در سالهای اخیر در شناسایی و حمایت از شرکتهای دانشبنیان و معرفی محصولات برند کوتاهی شده ولی برخی از شرکتهای حاضر در پارک اردبیل به مرحله تجاریسازی رسیدند.
۷۱۱۰/ ۱۲۵۷
نظر شما