امر به معروف و نهی از منکر باید از انحصار برخی موضوعات خارج شود

تهران- ایرنا- قائم مقام ستاد اجرایی امر به معروف و نهی از منکر گفت: بسترهای لازم برای اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه فراهم نشده و این فریضه در برخی موضوعات محصور شده است. باید موضوعات مختلف را در این فریضه وارد کنیم تا افراد در جامعه به آن بپردازند.

حجت الاسلام روح الله میرزایی گودرزی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر بسیاری از آمران به معروف و ناهیان از منکر خودشان نمی دانند که آمر به معروف و ناهی از منکر هستند، چراکه این فریضه در یک حوزه خاص منحصر شده است و اگر بتوانیم آن را از انحصار خارج کنیم بسیاری از مردم به این لشکر بزرگ می پیوندند و افتخار می کنند که آمر به معروف و ناهی از منکر هستند.
وی تاکید کرد: بر این اساس است که به راحتی می توان حتی مسئولان کشور را نقد کرد و می توان نظارت عمومی در جامعه را اجرا کرد و در بسیاری از مسائل اجتماعی حرفی برای گفتن داشت.
میرزایی گودرزی تصریح کرد: اگر امر به معروف و نهی از منکر را از انحصار درآوریم، دیگر کسی این احساس را ندارد که این فریضه فضولی کردن در امور یکدیگر است.

مسئولان نقدپذیری خود را بالا ببرند

وی گفت: مسئولان باید نقدپذیری خود را به معنای واقعی کلمه بالا ببرند و این نقدپذیری فقط به صورت شعاری نباشد. مسئولان بگذارند مردم حرفشان را بزنند و جوانان هم بتوانند انتقاد و امر به معرف و نهی از منکر کنند تا لذت آن در جامعه احساس شود.
قائم مقام ستاد اجرایی امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: مسئولان باید سعه صدر بالا داشته باشند و به جای اینکه زبان باشند، گوش باشند و حرف های مردم را بشنوند.
قائم مقام ستاد اجرایی امر به معروف و نهی از منکر گفت: از جوانان هم می خواهم که در عرصه های مختلف امر به معروف و نهی از منکر ورود پیدا کنند و حتی در عرصه های علمی، نخبگانی و تخصصی با رویکرد حل مساله وارد شوند و آن وقت است که خواهیم دید امر به معروف و نهی از منکر بسیاری از مسائل اساسی جامعه را حل خواهد کرد.
وی خاطر نشان کرد: در ستاد اجرایی امر به معروف و نهی از منکر در عرصه اجرایی کردن این فریضه اقداماتی مانند طراحی سامانه ای را آغاز کرده ایم و همه افرادی که تمایل دارند در هر عرصه تخصصی که تمایل دارند وارد شوند و به این لشکر بپیونند و این سامانه هم به زودی رونمایی خواهد شد.
قائم مقام ستاد اجرایی امر به معرف و نهی از منکر در مورد مقوله تخصصی شدن امر به معروف و نهی از منکر گفت: به عنوان مثال در مبحث اهدای خون سالانه بیش از ۲ میلیون نفر خون خود را به صورت داوطلبانه اهدا می کنند که همه این ها می توانند کارت امر به معروف و نهی از منکر در حوزه سلامت و بهداشت را داشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha