«امیرسعید شیرانی» روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش درخصوص مهم ترین فعالیت های مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه شهید بهشتی اظهارداشت: در عرصه علمی هیچ گاه یک دانشگاه معتبر با ۲۰ هزار نفر دانشجو و هزار عضو هیات علمی تحریم نشده است.
وی خاطرنشان کرد: تحریم دانشگاه های شهید بهشتی و صنعتی شریف برای نخستین بار انجام شده است.
استاد دانشگاه شهید بهشتی تاکید کرد: تحریم اعضای هیات علمی، استادان و دانشجویان این دانشگاه را با مسائل و مشکلات متعددی از جمله چاپ و انتشار مقالات در مجله های معتبر دنیا، شرکت در کنگره ها و کنفرانس های بین المللی روبرو کرده است.
شیرانی تلاش به منظور رفع تحریم این دانشگاه، توسعه و گسترش ارتباطات بین المللی و همچنین راه اندازی رشته های جدید را از مهمترین اقدامات این مرکز در یک سال اخیر ذکر کرد.
وی از حضور سفیر فرانسه در دانشگاه شهید بهشتی در هفته گذشته خبرداد و تصریح کرد: رشته حقوق تجارت بین الملل یکی از این رشته های جدید این دانشگاه است که با حضور هیاتی از دانشگاه سوربن راه اندازی شد.
مدیر مرکز همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه شهید بهشتی همچنین توسعه و گسترش فعالیت های علمی با ۲ کشور قزاقستان و روسیه را از دیگر فعالیت های مهم این مرکز بیان کرد.
شیرانی به تلاش ها و پیگیری های این دانشگاه برای رفع تحریم اشاره کرد و یادآور شد: مکاتبات اداری با اتحادیه اروپا، معاونت حقوقی ریاست جمهوری و ستاد پیگیری اجرای برجام در وزارت امور خارجه از جمله فعالیت های موثر این مرکز به منظور رفع تحریم دانشگاه شهید بهشتی است.
وی افزود: در هریک از دیدارهای آکادمیک و غیرآکادمیک هم با سفیران و نمایندگان کشورهای اروپایی در این زمینه گفت وگو می شود.
اتحادیه اروپا مجدداً از سال ۲۰۱۲ به مدت هشت سال دو دانشگاه شهید بهشتی و صنعتی شریف را در فهرست تحریمهای برجامی قرار داد و در همین راستا مقاومت و حساسیت زیادی در انتشار مقالات علمی غیر از موضوعات فیزیک و هستهای در مجامع بینالمللی صورت میگیرد.
نظر شما