به گزارش روز شنبه معاونت فرهنگی، دانشجویی وزارت بهداشت، اعضای شورای صنفی دانشکدههای پزشکی دانشگاههای علوم پزشکی کشور در بیانیه ای خطاب به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با برشماری مشکلات رشته های علوم پزشکی تاکید کردند: برخی از رشته های دانشگاهی با برخی از امکانات نظیر فضای آموزشی، کارگاه ها و آزمایشگاه ها قابل برگزاری است؛ اما این مساله دررابطه با آموزش پزشکی ازجمله دندانپزشکی امکان پذیر نیست.
فقدان توسعه زیرساخت های آموزشی با این حجم از پذیرش دانشجویان در نهایت سبب کاهش کیفیت نظام بهداشت و درمان کشور و در نتیجه آسیب سلامت جامعه می شود؛ که این مساله با اهداف نظام سلامت کشور نیز در تقابل است.
همکاری جهاددانشگاهی با مناطق آزاد کشور
معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی تهران نیز در گفت و گویی به همکاری این سازمان با مناطق آزاد کشور اشاره کرد و اظهار داشت: طرح جامع آموزش در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور در سال جاری اجرا می شود.
سید عزیز آشنا افزود: این طرح برای عموم جامعه به اجرا و درنهایت گواهینامه معتبر آموزشی ارائه می شود.
وی با یادآوری راهاندازی سامانه مدیریت آموزش گفت این آموزشها (حضوری و غیرحضوری) در مرحله نخست در منطقه آزاد کیش برگزار و سپس به سایر مناطق تسری مییابد.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی تهران طراحی برنامه آموزشی ویژه تاکسیرانان تحت پوشش اتحادیه تاکسیرانیهای کشور را از دیگر برنامههای معاونت آموزشی عنوان کرد و گفت: علاوه بر تاکسیرانان کل کشور کارشناسان و مدیران مرتبط با تاکسیرانی نیز در این عرصه آموزش های تخصصی میبینند.
آشنا درمورد به گسترش دورههای آموزشی غیر حضوری اظهارداشت: برنامههای غیر حضوری مبتنی بر تلفن همراه است که از طریق نرم افزارهای کاربردی (اپلیکیشن) بر روی گوشی همراه نصب و آموزشها ارائه میشود.
وی همچنین از برگزاری این دوره آموزشی به صورت مشترک میان سازمان جهاددانشگاهی تهران و مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد و گفت: افراد پس از گذران دوره های آموزشی، گواهی مشترک جهاددانشگاهی و مجمع تشخیص مصلحت نظام را نیز دریافت میکنند.
وی به اجرای طرح مشترک جهاددانشگاهی و سازمان بهزیستی اشاره و تصریح کرد: این طرح با هدف آموزش مولفه های مرتبط با مهدهای کودک برنامه ریزی شده است و در این خصوص یک سایت مشترک به نشانی www.mahd-iran.ir راهاندازی شده است که مدیریت آموزشهای مربیان پیشدبستانی، مدیران، موسسان و کارشناسان فنی مهدهای کودک را بر عهده دارد.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی تهران با بیان این مهم که این نهاد در ۳ حیطه آموزش عالی (جذب دانشجو از طریق کنکور سراسری)، علمی کاربردی و دورههای کوتاه مدت فعالیت می کند؛ افزود: ۱۶۰ مرکز آموزشی کوتاه مدت و ۴۰ مرکز علمی کاربردی در اختیار جهاددانشگاهی است، همچنین ۲ دانشگاه و ۶ موسسه آموزش عالی وظیفه آموزش را دراین مرکز علمی برعهده دارند.
آشنا اظهارداشت: سازمان جهاددانشگاهی تهران در عرصه علمی کاربردی با ۱۱ رشته دانشگاهی در مقطع کاردانی و کارشناسی به همراه ۱۴۰۰ دانشجو فعالیت میکند و این مرکز جزو فعالترین مراکز آموزشی است به نحوی که در مسابقه های مناظره دانشجویی مقام اول کشوری را کسب کرده است.
وی در ادامه از برگزاری کلاسهای تخصصی زبان در قالب دورههای آموزشی کوتاه مدت خبر داد و افزود: معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی تهران هر ترم پذیرای ۳ هزار زبانآموز است و سالانه ۱۲ هزار نفر زبان آموز در قالب این دورههای آموزشی کوتاهمدت تحصیل می کنند.
آشنا مرکز آموزش هنر را از دیگر مراکز آموزشی سازمان جهاددانشگاهی تهران عنوان کرد و گفت: برگزاری دورههای کاربردی هنر به دلیل آشناسازی با محیط اجتماعی بازارکار از دیگر اقدامات موثر این مرکز به شمار می رود؛ که طراحی و دوخت لباس، عکاسی از جمله دوره های آموزشی این مرکز محسوب می شود.
وی با بیان این مطلب که سالانه نزدیک به ۴۵ هزار نفر در این دورههای آموزشی تحصیل می کنند؛ ادامه داد: سازمان جهاددانشگاهی تهران مجری آزمونهای الکترونیک سازمان نظام مهندسی در کشور و معاونت آموزشی این سازمان مرکز تهیه بانک سؤال، نرمافزار آزمون و ثبتنام به شمار میرود.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی تهران برگزاری آزمونهای حضوری را از دیگر فعالیتهای حیاتی آموزشی برشمرد و گفت: ششمین دوره آزمون استخدام فراگیر نیز در اسفند سال ۹۷ به همت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی برگزار شد و امسال آزمون جذب آتشنشانان کل کشور بهطور همزمان در ۱۸ مرداد ماه جاری برگزار شد.
نظر شما