بهروز حاجیلو روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هر چند مصرف لیمو ترش به میزان متعادل در برنامه غذایی به افزایش سوخت و ساز کمک میکند، اما نباید تصور شود که با خوردن آن چربیهای بدن از بین میرود.
وی اضافه کرد: اگرچه ممکن است بعد از خوردن لیمو چربی را در دهان حس نکنیم اما چربی غذا با این کار به هیچ وجه از بین نرفته و این عمل در دراز مدت میتواند به مخاط دهان و دندان و لوله گوارش آسیب بزند.
حاجیلو بیان کرد: البته مصرف روزانه یک عدد لیمو تازه به همراه آب، به دلیل ویتامین C و آنتی اکسیدان بالا سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند ضمن اینکه این ماده خواص ضد باکتری و ضد ویروسی دارد که باعث پیشگیری از سرماخوردگی و بهبود آن میشود.
این مدرس فدراسیون ورزشهای همگانی افزود: لیموترش میتواند فعالیت مغز را تحریک کند و مانع خستگی باشد و باعث رفع بوی بد دهان شده و حس تازگی را برای شما ایجاد کند.
وی اظهار داشت: لیموترش سم زدای طبیعی است و اسید اوریک و سایر سموم در کبد را از بین میبرد و باعث بهبود گردش خون شده و همچنین در متعادل کردن فشار خون و هضم بهتر غذا نقش موثری ایفا میکند.
حاجیلو خاطرنشان کرد: لیموترش منبع خوبی از ویتامین B کمپلکس و پیشساز ویتامین A بوده و حاوی ترکیبات ضد کلسترول است و می تواند سطح LDL و تری گلیسیرید را کاهش دهد.
۷۵۲۰/۲۰۸۷
نظر شما