به گزارش روز پنجشنبه، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پیام سیدعباس صالحی به آیین پایانی این جشنواره آمده است: بوستان سرسبز کتاب، آن هنگام که نسیم جانفزای معارف اهل بیت(ع) در آن می پیچد و جلوهای از ظرایف سیره و سنّت آن عزیزان خدا را متبلور می سازد، برکتی صدچندان می یابد، بدان گونه که عطر آسمانی آن از جسم و جان خوانندگان استشمام و در رفتار عملی آنان متجلّی می شود. جشنواره های مروج کتابخوانی، فرصتی ارزشمند برای پیوند عموم مردم با «یار مهربان» اندیشه های بشری است و زمانی که با آموزه های اصیل مذهبی آمیخته شوند، شکوه صدچندان می یابند.
در بخش دیگر پیام آورده شده است: «جشنواره کتابخوانی رضوی» که مفتخر و معطّر به نام و یاد نورانی هشتمین اختر تابنده آسمان امامت و ولایت حضرت علی بن موسی الرضا(علیه آلاف التحیه و الثناء)، خواهر گرانقدرشان حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) و فرزند برومندشان حضرت جواد(علیه السلام) است، در قلوب ارادتمندان و عاشقان اهلبیت(ع) در سراسر ایران اسلامی جایگاهی ویژه یافته است.
این پیام می افزاید: پشتوانه پرافتخار شرکت عاشقان آن امام همام به ویژه کودکان، نوجوانان و جوانان در ادوار مختلف این جشنواره به ویژه نهمین دوره با مشارکت بیش از یک میلیون و سیصد هزار نفر، بیانگر اوج ارادت و میهمان نوازی شایسته ایرانیان از اهل بیت پیامبر(ص) است و نشان از اشاعه سیره فرهنگی و علمی ایشان دارد. نهمین جشنواره کتابخوانی رضوی، تجلّی امید به آینده روشن و کتابخوان ایران بصیر و ولایتمدار است.
در بخش پایانی آمده است: یکایک دست اندرکاران برگزاری این جشنواره، بالاخص کتابداران عزیز در اقصی نقاط کشور، شایستگی آن را داشته اند که در شهر و دیار خویش به افتخار خدمتگزاری حضرت ثامن الحجج(ع) نائل شوند و در دایره بزرگ خادمان فرهنگ رضوی قرار گیرند. به همه شما عزیزانم در نهاد کتابخانه های عمومی کشور خدا قوت می گویم و ضمن تبریک دهه امامت و ولایت، که آغاز آن مظهر عبودیت و شکوفایی ایمان و خاتمه آن ثمره نبوت و اکمال دین است، برایتان در این مسیر نورانی، عزّت و سربلندی آرزومندم.
نظر شما