حبیب دانشمنش شنبه در نشستی خبری با تشریح اقدامهای دانشگاه علمی کاربردی استان فارس پرداخت و اظهار داشت: رویکرد دانشگاه علمی کاربردی مهارتمحوری و کارآفرینی است و اکنون ۱۰ مرکز نوآوری این دانشگاه در مجاورت مراکز آموزشی راه اندازی شده است.
وی افزود: دورههای آموزشی دانشگاه در قالب چهار گروه آموزشی صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی، کشاورزی و فرهنگ و هنر در مقاطع کاردانی و کارشناسی به دانشجویان ارائه میشود؛ همچنین آموزشهای پودمانی یا تکدرس نیز بهعنوان منعطفترین و عملیترین راههای آموزش و تربیت نیروی انسانی کارآمد و ماهر مورد نیاز بخشهای مختلف، توسط دانشگاه براساس نیاز سازمانها و صنایع برگزار میشود.
رئیس دانشگاه علمی و کاربردی فارس اظهار داشت: برای چندین مرکز وابسته به دولت که شهریور ماه امسال پایان فعالیت آنها است، مراکز معین تعیین شده که دانشجوها و اسناد و مدارک آنها منتقل میشود.
وی در همین زمینه عنوان کرد: فعالیتهای دانشگاه علمی کاربردی محدود نشده و ما به دنبال گسترش مراکز دانشگاه هستیم و در همین راستا در آینده نزدیک هشت مرکز جدید در سطح استان دایر خواهد شد.
دانشمنش درباره پذیرش دانشجو در مراکز بینالملل نیز بیان داشت: پیگیر راهاندازی یک مرکز آموزشی بینالمللی با سرمایهگذاری خارجی هستیم؛ هماکنون نیز برای مرکز آموزشی لاستیک دنا مجوزهای اولیه کسب شده و در تلاش هستیم در گام اول دانشجوی خارجی آزاد و در گام دوم به صورت بورسیه پذیرش کنیم.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی فارس با اشاره به ارتقای سطح مراکز علمی و کاربردی استان در دومین سال رتبهبندی گفت: طرح سطح بندی مراکز از سال گذشته برای نخستین بار آغاز شد که هیچ یک از مراکز فارس حائز رتبه برتر نشد.
این مقام مسئول افزود: در سال جاری از ۲۲ مرکز فارس، هشت مرکز حائز رتبه سطح دو، ۱۳ مرکز نیز سطح سه و یک مرکز نیز در سطح چهار قرار گرفت.
وی افزود: استان فارس در بین دانشگاههای علمی کاربردی کشور به لحاظ تعداد مراکز نوآوری رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
۹۸۸۵ / ۲۰۲۷
نظر شما